Κατηγορίες
Γενικά

Football League – Έξι ανανεώσεις και μία μεταγραφή!

Χωρίς τίτλοΗμέρα ανανεώσεων η Τετάρτη (8/7) για τα Τρίκαλα.

Μετά τον Καμπλιώνη, η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή των Κέρι, Σκούπρα, Σαχινίδη, Βαγγελή, Μοσχάκη και Μηνά. Παράλληλα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Ψύρρα από τον Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά όλες οι ανακοινώσεις όπως δημοσιεύτηκαν στο trikalascore.gr :

f7843b7cd29d6fc59ab80bb66b3dc084_XL

Η διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 29χρονο επιθετικό, Βασίλη Σαχινίδη

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ του Α.Ο.Τρίκαλα, με 19 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μάλιστα, αρκετά από τα τέρματα που σημείωσε ,έδωσαν στην ομάδα μας πολύτιμους βαθμούς σε αρκετές αναμετρήσεις.

Κοινή επιθυμία του μεγαλομετόχου, Χάρη Κουτσούρη και του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, αποτέλεσε η παραμονή του Βασίλη Σαχινίδη στην ομάδα, γνωρίζοντας ότι η προσφορά του μπορεί να είναι πολύτιμη και τη νέα σεζόν στη FootballLeague, αλλά και αφουγκραζόμενοι την επιθυμία των φιλάθλων να μείνει ο παίκτης, που αποτέλεσε , άλλωστε και έναν από τους αγαπημένους  της  «κυανέρυθρης» εξέδρας.

Χωρίς τίτλο1Ο Λόρι Κέρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΟΤ.

Μία ακόμα ανανέωση ανακοίνωσε την Τετάρτη (08/07) ο ΑΟ Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ της επόμενης περιόδου θα βρίσκεται ο Λόρι Κέρι, με τους «κυανέρυθρους» να αναφέρουν:

«Μετά από εισήγηση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη το απόγευμα της Τετάρτης ο ΑΟ Τρίκαλα ήρθε σε συμφωνία με τον Λόρι Κέρι. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και έτσι ήταν στην λίστα παραμονής. Μετά από συζήτηση με τον Χάρη Κουτσούρη στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσε τα χέρια.

26e2f2dc08217c7e10e2d1883577bf97_XL

Τη φανέλα του ΑΟΤ θα φορά στο προσεχές πρωτάθλημα και ο 27χρονος αμυντικός, Κώστας Σκούπρας. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Τρίκαλα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 27χρονο αμυντικό Κώστα Σκούπρα. Ο Σκούπρας, αποτέλεσε σημαντικότατο στέλεχος της φετινής ομάδας, η οποία προβιβάστηκε στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης του Α.Ο.Τρίκαλα, που δεν έχασε επίσημο παιχνίδι, καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των «κυανέρυθρων» σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δίχως να γίνει καν αλλαγή σε κάποιο από αυτά. Ο μεγαλομέτοχος Χάρης Κουτσούρης και ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, ήθελαν την παραμονή Σκούπρα στον Α.Ο.Τ, κάτι που επέφερε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συζητήσεων.

ΒΑΓΓΕΛΗΟ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο Βαγγελή. Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε τον στυλοβάτη της ομάδας μας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά, έχοντας 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μοσχάκη. Ο 25χρονος μέσος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουτσούρη για την πρόταση και τον προπονητή μου Περικλή Αμανατίδη που με έχει στα πλάνα του. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυνατό αλλά εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν πολύ κόσμο και επειδή έχω παίξει αντίπαλος και το γήπεδο ήταν γεμάτο θα ήθελα να αγωνιστώ μπροστά σε γεμάτες κερκίδες με τους φιλάθλους μας να μεταφέρουν την πίεση στον αντίπαλο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Περικλή Μηνά. Ο 24χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα μας για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Ο Μηνάς σε δηλώσεις του τόνισε: «Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συμφωνήσω με την διοίκηση και είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον προπονητή μου. Νιώθω τυχερός που θα μπορώ να αγωνίζομαι μπροστά στην οικογένεια μου και τους φίλους μου και σε όλο τον κόσμο των Τρικάλων. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ο ΑΟΤ και την νέα χρονιά. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουτσούρη και τον κ. Αμανατίδη και θα προσπαθήσω να τους ανταμείψω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected