Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Η απίστευτη η προσφορά για Σβαινστάιγκερ και το deal με Γιόβετιτς!

590_8fd9157783279077b2d7a3185eae5123Μυθική πρόταση κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ

Η γερμανική Βild αναφέρει ότι οι Άγγλοι προσέγγισαν τον διεθνή μέσο και του προσφέρουν συμβόλαιο μαμούθ για να τον αποκτήσουν.Συγκεκριμένα, δίνουν συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες απόλαβές 10 εκατ. ευρώ, ώστε να τον αποκτήσουν.

Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ήδη έκανε άνοιγμα για το αγγλικό πρωτάθλημα και μοιάζει έτοιμος να κουνήσει μαντήλι! Το θέμα πλέον είναι εάν θα τα βρουν οι δύο ομάδες για να γίνει το μεγάλο deal.

πηγή

ImageHandler (1)

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Ίντερ έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέφαν Γιόβετιτς και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθεί ο τρόπος πληρωμής του ποσού!

Οι «νερατζούρι» εξετάζουν εδώ και καιρό την περίπτωση του διεθνούς Μαυροβουνίου, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των πλευρών.

Σήμερα (9/7), ο ατζέντης του παίκτη βρέθηκε στο Μιλάνο για να μιλήσει από κοντά με τους Μιλανέζους και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η συμφωνία επετεύχθη στο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα, ο Γιόβετιτς θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected