Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Δυνατά «τεστ» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Betarades_1000x600Οι δυνατές φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ (με Άγιαξ και Ντνίπρο αντίστοιχα) κλέβουν την παράσταση στο σημερινό κουπόνι της Παρασκευής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελική φάση του EURO U19, που φιλοξενείται από τη χώρα μας, ενώ υπάρχουν παιχνίδια εθνικών ομάδων και συλλόγων από όλη την υφήλιο. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να ενημερώνεστε και για τις μεταγραφές 2015-2016 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δυνατό τεστ για χρήσιμα συμπεράσματα

Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άγιαξ. Οι «πράσινοι» φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος της βασικής τους προετοιμασίας και επιθυμούν μία καλή εμφάνιση κόντρα σε μία ομάδα του μεγάλου βεληνεκούς των Ολλανδών, μιας και η «κλεψύδρα» αρχίζει να αδειάζει σιγά σιγά για τους αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί και στον «Αίαντα» αφού είναι μόλις το δεύτερο ματς προετοιμασίας του.

Πρόβα τζενεράλε για ΠΑΟΚ

Σπουδαίας σημασίας φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ (17:00) κόντρα στην Ντνίπρο. Ο δικέφαλος θέλει καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με την ήττα 3-4 απ’ την Μπόχουμ, καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Απόντες οι Αθανασιάδης, Μάρτενς, Κωνσταντινίδης και Ρατς, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία ο Νομπόα, αλλά ακόμη είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Σε προχωρημένο στάδιο και οι Ουκρανοί, καθώς σε 9 μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα τους.

Με την «πλάτη στον τοίχο» τα πάντσερ

Η 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου για την τελική φάση του EURO U19 διεξάγεται σήμερα σε Βέροια (Ισπανία – Ρωσία) και Κατερίνη (Γερμανία – Ολλανδία). Η Εθνική Ισπανίας έρχεται από το επιβλητικό 3-0 της πρεμιέρας επί των Γερμανών, ενώ στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής η Ολλανδία κέρδισε τη Ρωσία με 1-0, με μεγάλη δόση τύχης. Ως εκ τούτου, οι «φούριας ρόχας» και οι «οράνιε» ψάχνουν νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ Γερμανία και Ρωσία χρειάζονται επιτακτικά το τρίποντο, για να μείνουν ζωντανές ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Για το δύο στα δύο οι ΗΠΑ

Ξεκίνημα της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Gold Cup, με τις ΗΠΑ να υποδέχονται στη Μασαχουσέτη την Αϊτή στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου. Οι συνδιοργανωτές του θεσμού θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο για ν’ «αγκαλιάσουν» την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά και την πρωτιά του ομίλου, ενώ απ’ την άλλη η σαφώς πιο αδύναμη φιλοξενούμενη θα επιχειρήσει να κάνει νέα έκπληξη μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με τον Παναμά.

Για νίκη αμφότερες

Στη σέντρα η δεύτερη αγωνιστική του Γκολντ Καπ, με την Ονδούρα να αντιμετωπίζει τον Παναμά στο πλαίσιο του Α’ ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παναμάς, καθώς απέτυχε να κερδίσει τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Αϊτή, στην πρεμιέρα και έτσι σήμερα αν δεν κερδίσει, λογικά αποχαιρετά τη διοργάνωση, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει με τις ΗΠΑ. Η Ονδούρα ηττήθηκε στην πρεμιέρα απ’ την Αμερική, αν θέλει να εξαρτάται μόνο απ’ τα δικά της πόδια, σήμερα οφείλει να κερδίσει.

Με τη σκέψη στο «σεντόνι» η Μπάτε

Ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, με την Μπάτε Μπόρισοφ να φιλοξενείται απ’ τη Σλάβια Μοζίρ. Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι, παραμένουν αήττητοι έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε 13 αγώνες, ενώ αυτή θα είναι και η τελευταία τους αναμέτρηση προτού ριχτούν στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο θ’ αντιμετωπίσουν την ερχομένη εβδομάδα την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Ντάνταλκ.

Σε καλύτερο μομέντουμ η Ροβανιέμι

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο «Rovaniemen Keskuskenttä» με την Ροβανιέμι να υποδέχεται την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της η Ροβανιέμι με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την γηπεδούχο να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα, η Ελσίνκι δεν βρίσκεται στα… πάνω της, καθώς αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί, με τη νίκη να είναι μονόδρομος αν θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την Ροβανιέμι.

«Βγαίνει» ο πολυνίκης του πολωνικού Σούπερ Καπ

Η πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν και η Κυπέλλούχος Πολωνίας Λέγκια Βαρσοβίας κοντράρονται σήμερα (στην έδρα της Λεχ Πόζναν) για το πρώτο τρόπαιο της νέας σεζόν. Να τονιστεί ότι αμφότερες οι ομάδες μετρούν από 4 κατακτήσεις της κούπας, άρα ο νικητής θα μείνει… μόνος στην κορυφή της λίστας. Επισημαίνεται ότι η Λεχ Πόζναν τερμάτισε στο περσινό πρωτάθλημα μόλις στο +1 από τη 2η Λέγκια, ενώ ταυτόχρονα η Λέγκια πανηγύρισε το Κύπελλο επί της σημερινής αντιπάλου.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected