Super League 1

Super League – Αποχαιρετά το νησί ο Μίνγκας, στο Βέλγιο ο Κάσες!

MingkasΟ Χρήστος Μίνγκας δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Καλλονή. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμμετέχει στην προετοιμασία των νησιωτών και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Ένα από τα συμβόλαια που έληγαν στην Καλλονή τέλη Ιουνίου ήταν αυτό του Χρήστου Μίνγκα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του στην ΑΕΛΚ και δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της υπόλοιπης ομάδας.

Ο άλλοτε παίκτης των Πανσερραϊκού, Καστοριάς, Ιωνικού, Τρικάλων, Πανθρακικού και Απόλλωνα είναι πλέον σε αναζήτηση νέου συλλόγου. Από εκεί και πέρα, η νησιώτικη ομάδα συνεχίζει καθημερινά την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του Θαλή Θεοδωρίδη.

πηγή

kevin

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες αποχώρησε από τον Πανθρακικό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο. Δεδομένο το ενδιαφέρον της Λόιβεν!

Ύστερα από μια διετία στην Ελλάδα για χάρη του Πανθρακικού, ο Χοσέ Μαρία Κάσες δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο. Για τον 29χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη χώρα και από βδομάδα όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει εξέλιξη.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι τον Ίβηρα εξετάζει η Λόιβεν, στην οποία προπονητής είναι ο Τζάκι Ματάισεν, που πέρασε από τον πάγκο του Φωστήρα. Εκεί θα παίξει τη νέα σεζόν και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο αμυντικός Κώστας Ρουγκάλας.

Η Λόιβεν συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία, μια και κατά την περασμένη σεζόν εξασφάλισε την άνοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected