Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση του Εθνικού Κλειδιού

FB_IMG_1436637939605Ένας χρόνος συμπληρώνετε σήμερα από την μέρα που ο Θοδωρής έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε από κοντά μας…

Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν σίγουρα η ψυχή της ομάδας και που με κάθε ευκαιρία έδειχνε την αγάπη του για τον Εθνικό. Τον χρόνο αυτόν που πέρασε, όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο, δεν έκαναν ούτε μια σκέψη για την ομάδα χωρίς να τον συμπεριλάβουν σε αυτή.

Ξεκινώντας τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, η διοίκηση του Εθνικού έθεσε ως πρώτο στόχο την διοργάνωση μιας εκδήλωσης προς τιμή του Θοδωρή. Και τι πιο ταιριαστό για την εκδήλωση αυτή από το να παιχτεί ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε, από τις ομάδες τις οποίες ο Θοδωρής αγωνίστηκε κατά την διάρκεια της δικής του καριέρας. Ομάδες οι οποίες δέχτηκαν να συμμετέχουν χωρίς δεύτερη σκέψη, το οποίο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για τους ανθρώπους του Εθνικού, καθώς αποδεικνύει πως ένα χρόνο μετά, ο Θοδωρής είναι ακόμα στο μυαλό όλων.

Για το λόγο αυτό, ο Εθνικός Κλειδιού ανακοινώνει την διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες:

Εθνικός Κλειδιού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Μακεδονικός Πλατάνου

Όλυμπος Βροντούς

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κλειδίου, στις 8 Αυγούστου και ώρα 17.30.  Περισσότερες πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών.

*με στοιχεία από το ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected