Κατηγορίες
Basket

Εθνική Παίδων Μπάσκετ – Τι δήλωσε ο Τούφας για την ήττα από τη Βουλγαρία

toufasΗ εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Βόλου, όμως αυτό δεν ανησυχεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Τούφα, ο οποίος στάθηκε στα λάθη που εντόπισε.

O oμοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Νίκος Τούφας μίλησε για το διδακτικό χαρακτήρα των φιλικών αγώνων, μετά την ήττα με 62-51 από τη Βουλγαρία στο πρώτο παιχνίδι του διεθνούς τουρνουά του Βόλου.

“Ήταν το πρώτο φιλικό μας μετά την προετοιμασία στη Νάουσα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την ομάδα στη λογική ενός αγώνα, γιατί διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζουν τα παιδιά στις προπονήσεις και διαφορετικό σε μια αναμέτρηση, ειδικά σε ένα διεθνές τουρνουά. Είναι καλό που είδαμε κάποια λάθη και αδυναμίες, ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Καλό για μας θα είναι από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια να αρχίσουμε να δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Βασικό ζητούμενο είναι η υγεία, γιατί έχουμε ήδη τρεις τραυματίας, τον Καμπουρίδη που έχει μια θλάση από τη Νάουσα, αλλά και τους Μωραΐτη και Βλαγκόγια που τραυματίστηκαν εδώ. Ελπίζουμε να γίνουν γρήγορα καλά και να τους έχουμε πάλι κοντά μας”, τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είπε: “Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και να επιστρέψουν γρήγορα τα παιδιά που τραυματίστηκαν. Αγωνιστικά δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια, αλλά και στο υπόλοιπο της προετοιμασίας μέχρι το Ευρωπαϊκό, όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected