Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ηρακλής – Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που δοκιμάζεται

gelios-604x345Δύο προσθήκες έχει από σήμερα ο Ηρακλής, ο οποίος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία. Επέστρεψε ένας παίκτης από άδεια, ενώ άλλος ένας δοκιμάζεται πλέον με τους κυανόλευκους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και το τεχνικό επιτελείο, είδαν με μεγάλη ικανοποίηση τον Εμάνουελ Περόνε να γυρίζει στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί και να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση. Ο «Μανώλης» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και μάλιστα δέχθηκε και τα πειράγματα των συμπαικτών του.

Ioannis-Gelios-FC-Augsburg

Από την άλλη, το «παρών» στην προπόνηση του Ηρακλή, έδωσε και ο 23χρονος γκολκίπερ, Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, στην γερμανική Άουγκσμπουργκ. Ο νεαρός αθλητής θα περάσει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας, και αν ικανοποιήσει, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί, με δεδομένο ότι αναζητείται μία επιπλέον αξιόπιστη λύση για τα γκολπόστ.

Το πρόγραμμα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και είχε διάρκεια 90 λεπτών, περιελάμβανε αερόβια προπόνηση, τεχνικοτακτική, καθώς και ασκήσεις συντονισμού.

thessports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected