Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Έτοιμος ο Σβαϊνστάιγκερ για Αγγλία, η εντυπωσιακή κίνηση με Καράσκο και το “κόλπο” με Έλντερ

schweini-604x345Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, όπως αναφέρει με αποκλειστικό της δημοσιεύμα η Bild!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, ο 30χρονος μέσος της Μπάγερν έχει συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ για διετές συμβόλαιο με 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Βαυαρούς, αλλά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει.

Στην Γιουνάιτεντ δουλεύει πια ο… μέντορας του Σβαϊνστάιγκερ, ο Λουίς Φαν Χάαλ. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί στην Μπάγερν, ο Ολλανδός τον πήρε από τα άκρα και τον έκανε κεντρικό χαφ και σύμφωνα πάντα με την Bild τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γιουνάιτεντ.

πηγή

300620142011Ο Φερέιρα Καράσκο υπέγραψε με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του Αρντά

Οι Μαδριλένοι σφράγισαν τη συμφωνία με τη Μονακό για τη μετακίνηση του Βέλγου εξτρέμ. Ο διεθνής Βέλγος υπέγραψε με τους «ροχιμπλάνκος», καθώς αυτόν διάλεξε ο Ντιέγκο Σιμέονε για να καλύψει το κενό του Αρντά Τουράν που πήγε στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμφωνία με τη Μονακό. Ο Γιάνιν Φερέιρα Καράσκο είναι ένας παίκτης με προοπτικές», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Καμινέρο.

πηγή

helder_costa_10072015

Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλντερ Κόστα από την Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2016.

Ο Καράσκο υπέγραψε στην Ατλέτικο και η Μονακό βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο Έλντερ Κόστα, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Μπενφίκα. Ο 21χρονος εξτρέμ πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Ντεπορτίβο και θα αγωνίζεται στην Ligue 1 και πάλι με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη. Η Μονακό διατηρεί και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2016 ύψους 15 εκατ. ευρώ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected