Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Πρωταγωνιστές σήμερα οι Τζέκο, Μανωλάς και Πέδρο!

dzekoΜια ανάσα από το deal για τον Τζέκο είναι Ρόμα και Σίτι!

Η Gazzetta Dello Sport αναφέρει στο σημερινό της φύλλο ότι η Ρόμα είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τη Σίτι για τον Έντιν Τζέκο.

Οι Ρωμαίοι περιμένουν να ολοκληρωθεί το deal της πώλησης του Ρομανιόλι στην Μίλαν ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του Βόσνιου φορ.

Ήδη η Ρόμα έχει συμφωνήσει με τον Τζέκο για 5ετες συμβόλαιο με περίπου 4 εκατ. ευρώ ετηρίως, ενώ η Σίτι ζητάει περίπου 25 εκατ. ευρώ για να τον δώσει.

πηγή

manolasΙταλικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί στενά τον Κώστα Μανωλά, για τον οποίο ετοιμάζει δελεαστική πρόταση.

Ακόμη μια μέρα που ο Κώστας Μανωλάς, μας κάνει να ασχολούμαστε με εκείνον. Αφού μπήκε στη λίστα με τους παίκτες που έχουν τις πιο… γεμάτες παρουσίες στην Ευρώπη από το Γενάρη του 2015, τώρα έρχεται ακόμη ένα τιμητικό δημοσίευμα.

Το «Sky Italia» υποστηρίζει ότι ο Διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα είναι στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ.

ο Αλσατός τεχνικός, μάλιστα, φέρεται να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για τα… μάτια του 20.000.000 ευρώ. Παράλληλα, τονίζεται ότι ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» έχει πειστεί για την ποιότητά του και πως θα κοιτάξει να τον φέρει στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως οι «λύκοι» απέκτησαν το Μανωλά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε έναντι του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

πηγή

downloadΗ Τσέλσι πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πέδρο ύψους 30.000.000 ευρώ και ο 27χρονος Ισπανός φέρεται να έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

“Λονδρέζος” ετοιμάζεται να γίνει ο Πέδρο, αφήνοντας την Βαρκελώνη για την κοσμοπολίτικη αγγλική πρωτεύουσα. Ο 27χρονος Ισπανός, όπως αναφέρει η καταλανική “Sport”, φέρεται να έχει πειστεί από την Τσέλσι για να ντυθεί στα μπλε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή ύψους 30.000.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως έπεσε στο 1/5 (ήταν στα 150.000.000 ευρώ) μετά το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ως τον Ιούνιο του 2019.

Με 318 εμφανίσεις και 98 γκολ στο ενεργητικό του, ο διεθνής άσος έχει πείσει τον Special One ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην Τσέλσι και μάλιστα επιστρατεύτηκε και ο Σεσκ Φάμπρεγας για να τον πείσει να μετακομίσει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Ο Πέδρο δεν παίζει πλέον όσο θα ήθελε, αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, η Τσέλσι προσφέρει ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό και οι μετεγγραφές των Νέιθαν και Φαλκάο φανερώνουν ότι στόχος είναι φέτος η κορυφή στην Premier League και η διεκδίκηση του Champions League.

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Τσεχ, Ντρογκμπά, Κακουτά και Πάσαλιτς, όμως δεν έχει χάσει την δυναμική της και ο Μουρίνιο θα έχει στην φαρέτρα ένα δυνατό “οπλοστάσιο”. Σε αυτό θέλει να εντάξει και τον Πέδρο…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected