BET

Στοίχημα – Στηρίζουμε Σταρτ και Ντιναμό Μπρεστ

Betarades_1000x600Αρκετά ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το κουπόνι πάμε στοίχημα, ένα από τη Νορβηγία, ένα από τη Λευκορωσία και ένα από την Αργεντινή! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr!

Δε χάνει η Σταρτ

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και τον αγώνα Τρόμσο –Σταρτ, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.10.Βελτιωμένη είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τρόμσο, τόσο πριν, όσο και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτως έδρας, πήρε συνολικά 9 πόντους σ’ αυτό το σερί αγώνων. Έφτασε τους 13 πόντους, βρίσκεται πάντα στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πλέον στο -1 απ’ τη γραμμή των μπαράζ και στο -2 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας.

Ήταν ξεκάθαρο ότι η Σταρτ πήγαινε με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Στάμπαεκ, ωστόσο αυτό το τελικό 4-1 δεν το περίμεναν πολλοί. Έκανε… παπάδες κόντρα σε μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, την οποία έβαλε στα… σχοινιά και σφυροκοπούσε. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση, όσο και το σκορ. Ήταν μόλις η πρώτη φορά φέτος που η Σταρτ κατακτά δύο σερί νίκες, σήμερα θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τρόμσο, που βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Ντιναμό Μπρεστ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, Ντιναμό Μπρεστ – Τορπέντο Ζοντίνο, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.25 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Ντιναμό Μπρεστ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 εντός έδρας επί της Σόλιγκορσκ, ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση. Αλλάζει προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της έχοντας μέχρι τώρα τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με τα σκορ στο γήπεδό της να είναι πιο ψηλά απ’ ότι εκτός.

 Απογοητευτική και πολύ σύντομη ήταν η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της Τορπέντο Ζοντίνο, η οποία αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απ’ την αλβανική Κουκέσι, χάνοντας με 2-0 εκτός έδρας και μένοντας στο 0-0 εντός. Στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό με 2-0 επί της Ναφτάν φτάνοντας τους 17 βαθμούς και το ζητούμενο πλέον είναι να βρει τον δρόμο της ώστε να επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις τα τελευταία χρόνια απ’ την έδρα της Ντιναμό Μπρεστ, έχοντας ηττηθεί οκτώ φορές στα 12 τελευταία τους παιχνίδια.

Δε χάνει η Φέρο Καρίλ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Ατλέτικο Τουκουμάν – Φέρο Καρίλ Οέστε, στο πλαίσιο της Β΄ κατηγορίας της Αργεντινής. Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί για μία ακόμη φορά η Ατλέτικο Τουκουμάν, καθώς στο “Χοσέ Φιέρο” οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η παρουσία στην πρώτη τριάδα του πίνακα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών, οπότε και επιτεύχθηκαν οι εντός έδρας νίκες επί των Μπόκα Ουνίδος (3-1) και Χιμνάσια Μεντόζα (1-0) και σημειώθηκε η εκτός έδρας ήττα από τη Σεντράλ Κόρδοβα.

Η Φέρο Κάριλ, από την πλευρά της, συνιστά μία υπολογίσιμη αντίπαλο και σε καμία περίπτωση δε χρήζει υποτίμησης. Άλλωστε, η παρουσία στην 5η θέση του πίνακα μόνο τυχαία δεν είναι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημειώσει έξι νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (6-1-1) και σήμερα μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected