Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μόνο στην Ελλάδα, κλήρωση χωρίς επικυρωμένη βαθμολογία!

ImageHandlerΧωρίς επικυρωμένη βαθμολογία, χωρίς εγγραφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στην κατηγορία και με την Κέρκυρα να βρίσκεται ακόμη στον «αέρα», διενεργείται την Τρίτη (14/7) στο Μέγαρο Μουσικής η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League. Ποιες ομάδες θα πάρουν κλειδάριθμο.

Με… αστερίσκο ή ως «ομάδα Α» θα μετάσχει η Κέρκυρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League που διενεργείται την Τρίτη (14/7) στις 20:00, στο… Μέγαρο Μουσικής!

Ο αστερίσκος (ή η αντικατάστασή της με «ομάδα Α») έχει να κάνει με την εκκρεμότητα που υπάρχει με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί αποβολής των «Φαιάκων» από το πρωτάθλημα λόγω εικονικής μεταβίβασης μετοχών.

Το πόρισμα της ΕΕΑ δεν έχει ακόμη αποσταλεί στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου ώστε να προχωρήσει η υπόθεση, και αυτός είναι ο λόγος που η διοργανώτρια σκεφτόταν να συμπεριλάβει την Κέρκυρα με αστερίσκο στην κλήρωση.

Όμως την Δευτέρα (13/7) προέκυψε και η προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την Βέροια. Έτσι η Super League προσανατολίζεται είτε να βάλει την Κέρκυρα και την Βέροια με αστερίσκο, είτε να τις αντικαταστήσει με «ομάδα Α» και «ομάδα Β».

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected