Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αυτός είναι ο βασικός στόχος για αριστερό μπακ

1488173_10202716387537488_3456633142838961983_nΚαι κει που λες ότι ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ολοκλήρωση τη συγκρότηση του φετινού ρόστερ, κάτι γίνεται και μας διαψεύδει περίτρανα!

Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες στον σύλλογο έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν μία πολύ αξιόλογη ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά αλλά και να δώσει στον προπονητή Σάκη Γλώσση την μεγάλη ευχέρεια να υπολογίζει σε δύο (ίσως και τρεις) ισάξιους ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, ο ΓΑΣ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με 28χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει καταθέσει πολλάκις τα διαπιστευτήρια του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η μετακίνηση του στην ομάδα θα προκαλέσει αίσθηση όντας ένα από τα πιο hot ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός αυτού, η διοίκηση των “κυανοκίτρινων” βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τον Σκυδραίο στην καταγωγή Κώστα Τσιτάλη (02/08/1992), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ αλλά και στην πλευρά στα χαφ όποτε χρειαστεί. Αγωνίζεται στον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα της ΕΠΣ Άρτας (Α1 Ερασιτεχνική), ενώ παλιότερα φόρεσε τη φανέλα του Αετού Σκύδρας (από την ακαδημία του οποίου ξεκίνησε) αλλά και σε συλλόγους του τοπικού της Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι στην παρουσίαση της ομάδας στο κοινό της (Δευτέρα 20 Ιουνίου, 20.00), όπου θα αναλυθεί το πλάνο της διοίκησης και του προπονητή, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη χρονιά για τον ΓΑΣ.

*φωτ. από sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected