Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Εκκίνηση με τη μεταγραφή/επιστροφή του Τσακαλίδη!

DSCN5994

Την πρώτη του προσθήκη ενόψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε το Μακροχώρι.

Η “ασπρόμαυρη” ομάδα θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Τσακαλίδη, ωστόσο δεν είναι και τόσο…νέος καθώς ο 24χρονος (31/01/1991) μέσος είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου απ’ όπου μετακόμισε στον γειτονικό Ατρόμητο Διαβατού την περίοδο 2013-2014.

Την περσινή σεζόν, παρά τον τραυματισμό που τον απασχόλησε και τον κράτησε για αρκετό καιρό εκτός υποχρεώσεων, βοήθησε σημαντικά τους “κυανόλευκους”, ενώ σημείωσε και τρία τέρματα.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τη μεταγραφή και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιστροφή του στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήμουν αφελής να μην τονίσω τη σημασία της επιστροφής μου στο Μακροχώρι, την ομάδα που αγαπώ και από την οποία άλλωστε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ και στους ανθρώπους του Ατρόμητου, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί. Για τη νέα σεζόν, είμαι πεπεισμένος πως η νέα διοίκηση θα κάνει το παν ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει, χωρίς μεγάλα λόγια όμως και υπερβολές. Σίγουρα το Μακροχώρι οφείλει να κάνει πάντα πρωταθλητισμό, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και μόνο με σταθερά βήματα θα μπορούμε να επανέλθουμε στο συγκεκριμένο επίπεδο”.

Με την προσθήκη του Γιώργου Τσακαλίδη, η διοίκηση του Μακροχωρίου “εγκαινιάζει” μια σειρά συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί σε προφορικό επίπεδο και σταδιακά θα μπορούν να γίνουν και τυπικά πραγματικότητα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected