Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Πέντε οι “κλεισμένοι” και δύο οι υποψήφιοι!

tsatsaris_610_400_610x400Διάστημα ενίσχυσης του ρόστερ διανύει ο ΑΟ Χανιά.

Την Τετάρτη (15/07) οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές του 23χρονου Λεωνίδα Κασνέτση (έπαιξε σε Πανηλειακό, Φωκικό πέρυσι) και του 26χρονου τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Μπότου από τον Φωστήρα, ενώ για το απόγευμα της Πέμπτης (16/07) έχει προγραμματιστεί να υπογράψει και ο γκολκίπερ, Χρήστος Πουρής.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του flnews.gr αρκετοί ακόμα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟ Χανιά. Συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι ο 23χρονος αμυντικός, Δημήτρης Τσατσαρής (φωτ), ο οποίος την περσινή σεζόν είχε φορέσει τη φανέλα των Παναιγιαλείου, Αλίμου, ενώ είχε αγωνιστεί στον ΑΟΧ το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2012-13 και την επόμενη. Εκτός αυτού, σε προχωρημένες συζητήσεις με την κρητική ομάδα είναι και ο πρώην συμπαίκτης του Τσατσαρή στον Άλιμο, ο 29χρονος επιθετικός, Δημήτρης Παντελής.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά,ο 24χρονος επιθετικός Βαγγέλης Νικολόπουλος αναμένεται και αυτός να ενταχθεί στο ρόστερ. Την περσινή χρονιά είχε 28 συμμετοχές και 14 γκολ με τον Οπούντιο Μαρτίνου στη Γ’ Εθνική. Ενδιαφέρον, όμως υπάρχει και για τον 21 ετών συμπαίκτη του, Γιώργο Πέππα που κατέγραψε 25 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα 3 φορές.

Σε ό,τι αφορά στα μετόπισθεν, επαφή έχει γίνει με τον αριστερό μπακ, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο (Λαμία και Τύρναβο πέρυσι), ενώ οι πληροφορίες του flnews.gr κάνουν λόγο για επικείμενη επαφή και με τον 26χρονο χαφ, Νίκο Γκεμίση που έπαιξε την περασμένη χρονιά σε Ηρακλή Ψαχνών και Πανελευσινιακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected