Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ντούμπλαρε τους…Κακούδηδες και “γέμισε” την επίθεση!

11017330_901339373262421_9206997484133896788_n

Η πέμπτη μεταγραφή για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι και η πιο ιδιαίτερη από πολλές απόψεις!

Κατά πρώτον, ο Δημήτρης Κακούδης αποτελεί έναν από τους πλέον γνώριμους ποδοσφαιριστές στο ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, με ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα αλλά και με εντυπωσιακή ταχύτητα στο παιχνίδι του. Από την άλλη, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά ως συμπαίκτης με τον αδερφό του Χρήστο (φωτ) , μετά την κοινή παρουσία τους στον Αχιλλέα Νάουσας, την περίοδο 2010-2011.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με την προσθήκη του Δημήτρη Κακούδη, δημιουργεί έναν ακόμη ευχάριστο…πονοκέφαλο στον Σάκη Γλώσση καθώς η επιθετική γραμμή της ομάδας αποτελείται πλέον από 8+1 ποδοσφαιριστές (Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Τέλης Ευθυμιάδης, Γιώργος Τσαχαλίδης, Γιάννης Δασκαλίδης, Χρήστος Κακούδης, Δημήτρης Κακούδης, Σάκης Παπαδής, Λευτέρης Γραμματικός εφόσον παραμείνουν οι δύο τελευταίοι και Σάκης Μπάκανος που μπορεί να αγωνιστεί στη γραμμή κρούσης) όλοι με εξαιρετική ποιότητα και συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Ο 28χρονος (25/03/1987) επιθετικός μίλησε στο ImathiaSportsNews και όντας ιδιαίτερα λακωνικός, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν αλλά και στους ανθρώπους του ΓΑΣ που τον προσέγγισαν.

Αναλυτικά :

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΓΑΣ και ιδιαίτερα στον Νίκο Κεσίδη για την ιδιαίτερη προσέγγιση στο πρόσωπο μου, να είναι σίγουροι όλοι στην ομάδα ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και με την απαραίτητη δουλειά στην προετοιμασία που έρχεται, να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο που θα δώσει χαρά στους φίλους της ομάδας.”

Η προσθήκη του Δημήτρη Κακούδη μπορεί να θεωρείται “εκτός προγράμματος”, ωστόσο εκ των πραγμάτων προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Η δεδομένη ευχέρεια του στο σκοράρισμα αλλά και η ταχύτητα χωρίς τη μπάλα είναι σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι και μετά από τρία εξαιρετικά σε απόδοση χρόνια στον Αχιλλέα Νάουσας, αλλάζει στρατόπεδο ως μια πρόκληση για τον ίδιο για κάτι καινούριο στην καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected