Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Τα σενάρια “που παίζουν” για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλή!

Τρία ονόματα που “παίζουν” στην ειδησεογραφία των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλή κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων τους!

lazaros_xristΤην φόρμουλα αποχώρησής του από την Βερόνα αναζητά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και δημοσιεύματα τον φέρνουν μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «συγκρότημα» της Βερόνα και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει την… έρευνα για τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του και σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, απ’ όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2008 για τον Παναθηναϊκό, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

πηγή

Dusan-Pernis-665x363

O Ντούσαν Πέρνις ετοιμάζεται να βγει εκτός Σλοβακίας για τρίτη φορά στην καριέρα του και για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1984 στη Νίτρα της ενωμένης τότε Τσεχοσλοβακίας,  Ντούσαν Πέρνις, προβάλει ως το απόλυτο φαβορί ώστε να συγκροτήσει, μαζί με τους Χουάντερσον και Γιαννίκογλου, την τριπλέτα των «κυανόλευκων¨ πορτιέρο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ύψους 1, 91 Σλοβάκος τερματοφύλακας είχε απασχολήσει τον Ηρακλή και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2006-07 όταν ο Μπουμπένκο είχε εισηγηθεί την απόκτηση του χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο 24χρονος τότε Πέρνις να παραμείνει στην Ντούμπνιτσα, από την οποία τελικά αποχώρησε έξι μήνες αργότερα, υπογράφοντας στη Ζίλινα.

Τον Ιανουάριο του 2010 ο Πέρνις συμφώνησε με την Νταντί στην οποία παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2012, έχοντας στα περίπου 2,5 χρόνια παραμονής του, συνολικά 95 συμμετοχές στην Πρέμιερσιπ. Την επόμενη χρονιά  μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Πόγκον, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο.

περισσότερα στο bluearena.gr

070647

Στον Άλεν Μπαρόχα καταλήγει η ΑΕΚ για τη θέση του γκολκίπερ.

Η συμφωνία με τον 26χρονο άσο είναι οριστική και ο διεθνής με τη Βενεζουέλα θα αναλάβει να… καθαρίσει με την Καράκας, όπου και ανήκει, για να έρθει στην Αθήνα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει διαβεβαιώσει τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν θα προκύψει πρόβλημα και όλα δείχνουν πως ο τερματοφύλακας που έλαμψε στο Κόπα Αμέρικα θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη.

Πέραν των εξαιρετικών εμφανίσεων του Μπαρόχα στο Κόπα Αμέρικα, για την αξία και τις προοπτικές του εγγυάται και ο συμπαίκτης του στη Βενεζουέλα Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε λόγω της συμμετοχής του στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected