Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής – Τι δήλωσε για τις υποδομές του Παναθηναϊκού

TsartsarisΣτον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103. και την εκπομπή “Τάπες και Καρφώματα” με τους Στέφανο Τριαντάφυλλο και Νότη Ψιλόπουλο μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε επίπεδο υποδομών, χαρακτηρίζοντας το όλο εγχείρημα ως “κάτι ξεχωριστό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την PAOBC Academy και τον δικό του ρόλο: “Έγιναν κάποια try outs και θα γίνονται, θα έχουμε και στις αρχές Σεπτεμβρίου. Εγώ έχω αναλάβει το κομμάτι των ατομικών προπονήσεων. Στο γενικότερο πλαίσιο ξεκινάμε και στην πορεία θα πράξουμε ανάλογα. Πραγματικά είναι μια εξαιρετική προσπάθεια και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συμφωνήσουμε με ένα πολύ καλό φίλο όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο που αν υλοποιηθεί θα είναι κάτι ξεχωριστό όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και τα ευρωπαϊκά”.

Για την υπομονή του με τα παιδιά και τους υπόλοιπους προπονητές: “Έχω πολύ υπομονή με τα παιδιά και μου αρέσει αυτό που κάνω. Σε όσες συναντήσεις κάναμε με τα παιδιά συμφωνήσαμε. Έχουμε πολλά κοινά σημεία και δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσουμε σε όσα ζητάμε”.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected