Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα”!

10df487ff7e1b059257efdc8efc4b570_XLΤριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τελειώσει οι μεταγραφές στη λαρισινή ομάδα των Μανώλη Μονιάκη, Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Δημήτρη Κομεσίδη.

Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ και τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα, αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον ΟΦΗ, όπου ανήκε μέχρι πριν λίγες μέρες.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ είναι 27 χρόνων ομογενής τερματοφύλακας και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί μεταξύ άλλων τις εστίες των ΟΦΗ, Θρασύβουλου, Δόξα Δράμας.

Οι μεταγραφές της ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ καθώς σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και του Δημήτρη Κομεσίδη που μετά από επτά χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη. Είναι 27 χρόνων και έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Θράκη και αγωνίσθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον Παναιτωλικό.

eleftheria.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected