Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι διοικητικές ζυμώσεις σε Δωτιέα Αγιάς και Καμπανιακό

dotieas_agias_2Στην τελική ευθεία μπαίνει το διοικητικό στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε συγκροτήθηκε επταμελής επιτροπή που θα τρέξει το διοικητικό και εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση, το θέμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, με τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η επταμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους κ. Κ. Γαρόφλο, Κ. Τσανά, Στ. Μπασιανά, Ν. Καλόγηρο, Γ. Σχοινά, Γ. Δημηρούλη και Β. Κοκάλα, ωστόσο, όπως τονίσθηκε, κρίνεται απαραίτητη η προσθήκη επιπλέον ατόμων, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ευέλικτο διοικητικό σχήμα ικανό να ανταποκριθεί στις λειτουργικές απαιτήσεις της ομάδας.

Θα πρέπει επίσης να τονισθεί ότι ήδη στην Αγιά έχει συγκροτηθεί πυρήνας 50 περίπου ατόμων, σχετικά με το οικονομικό, προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη οικονομική βάση για να εκκινήσει η ομάδα. Χρειάζεται ωστόσο, όπως τονίζεται η συνδρομή και άλλων ανθρώπων έτσι ώστε η ομάδα να δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρά οικονομικά βάσεις

rockngoal.com.gr

KAMPANIAKOS

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Καμπανιακού και από αύριο ξεκινά άμεσα ο προγραμματισμός της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ (σύντομα θα ανακοινωθεί και η σύνθεση) :

Ιωάννης Πυγαδάς
Θεόδωρος Βαλάρης
Θωμάς Βουδούρης
Δημήτριος Τύρης
Διονύσης Λιακόπουλος
Αθανάσιος Κράββας
Σταύρος Δημούδης
Κων/νος Μανωλόπουλος
Δημήτριος Λιλιόπουλος
Τρύφων Μπέμπης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected