K20 - K17 - K15 - Super League 1

ΠΑΟΚ – Η προετοιμασία της Κ20 στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Χωρίς τίτλοΗ αποστολή της ομάδας Νέων Κ20 του ΠΑΟΚ αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες 10 ημέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε ποιοι είναι οι 30 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ και ποιο είναι το προπονητικό τιμ.

Οι Νέοι του «Δικεφάλου» ξεκίνησαν την προετοιμασία για την νέα σεζόν στις 06/07 και μετά από 11 μέρες σκληρών προπονήσεων στον Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία και τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, μετέβησαν στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Το προπονητικό τιμ

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας και θα έχει δίπλα του έναν παλιό του συμπαίκτη. Ο λόγος για τον Μίρασλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην Κ16, αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στην Κ20.

Ο Γρηγόρης Καβαλιεράτος ως βοηθός προπονητή και γυμναστής και ο Χρήστος Κελπέκης ως προπονητής τερματοφυλάκων, συμπληρώνουν το τεχνικό επιτελείο, ενώ ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Τερζανίδης και ο φροντιστής Σάκης Βαργεμέζης συνεχίζουν και την νέα χρονιά να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα. Τέλος γιατρός της ομάδας είναι ο Γιάννης Ουσαντζόπουλος.

Το ρόστερ των 30 ποδοσφαιριστών

Ριζική ανανέωση έχουμε και στο ρόστερ της ομάδας όμως. Οι μικρότεροι ηλικιακά της περσινής ομάδας παρέμειναν και πλαισιώνονται πλέον από παίκτες της Κ17 οι οποίοι πήραν… «προαγωγή» και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα. Αναλυτικά το ρόστερ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

2 Γεννηθέντες το 1996: Κτιστόπουλος, Τσιαμπάζης

12 Γεννηθέντες το 1997: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δημητριάδης, Κάκκος, Kushta,Πατράλης, Πούφλης, Ranxha, Συράκος, Χατζιδήμπας, Παναγιωτίδης.

16 Γεννηθέντες το 1998: Κραγιόπουλος, Δοδοντσάκης, Muca, Τοτολίδης, Λιάπτσης, Καπρέτσος,Καραΐσκος, Κλιγγόπουλος, Κυριλλίδης, Κωνσταντίνου, Ματθαίου, Κουτούσης, Χαραλαμπίδης,Πασπαλάς, Αργυρίου και Σουλεϊμάνογλου.

Νεανική ομάδα με στόχο εκπαίδευση-νίκες-τίτλο

Γίνεται εύκολα αντιληπτό με μία πρώτη ανάγνωση του ρόστερ ότι πρόκειται για μία άκρως νεανική ομάδα για δεδομένα Κ20 με εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, συνεχίζοντας έτσι την φιλοσοφία των τελευταίων ετών που δεν επιδιώκει την δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει ως αυτοσκοπό τον τίτλο, αλλά θα έχει στόχο να εκπαιδεύσει νέους ποδοσφαιριστές και να τους προετοιμάσει για το ανώτερο επίπεδο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Δικέφαλος δεν θα ριχτεί στην μάχη του τίτλου, καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν και ο προπονητής της ομάδας «ο ΠΑΟΚ πάντα θα παίζει για να κερδίζει παιχνίδια και τίτλους».

Στα 3-5 Πηγάδια η Κ20 του Δικεφάλου θα αντιμετωπίσει την Βέροια στις 20/07 σε φιλικό, ενώ υπάρχει πλάνο για μία ακόμα φιλική αναμέτρηση στις 25 ή 26 του μήνα χωρίς να υπάρχει οριστική ημερομηνία.

football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected