Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές νεαρών σε Λάρισα και Πανελευσινιακό

10171644_304725186405302_6563778344634970204_n_0Στην ΠΑΕ ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 3 χρόνια ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Ντίνος Νικολόπουλος.

Ύστερα με επικοινωνία που είχαμε με τον 21χρονο ταλαντούχο Ηλείο ποδοσφαιριστή, μας ανέφερε ότι θα μεταβεί αύριο το πρωί στην πόλη της Λάρισας, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιό, με την ομώνυμη ομάδα της πόλης.

Ο Ντίνος Νικολόπουλος είναι 21 ετών, ξεκίνησε από τις ακαδημίες Πανηλειακού, έπειτα αγωνίστηκε στο Λαμπέτι και μετέπειτα στην Γ’ Εθνική το 2011-12 στον Πανηλειακό κι ακολούθως στους Νέους της ΑΕΚ. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο τον α’ γύρο και στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, τον β’ γύρο. Πέρυσι επέστρεψε στον Πανηλειακό, αλλά λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου είχε έναν τραυματισμό τον οποίο κράτησε πίσω αγωνιστικά, για κάποιο διάστημα. Αφού επανήλθε πίσω, συνέχισε με σκληρές ατομικές προπονήσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και καιρό σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον διεκδίκησαν κι άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Παναχαϊκή!

patrisnews.com

1111-900x599Μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην παίκτης του Ζακυνθιακού Γιάννης Κολοβάκης που εντάχθηκε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού στην Β΄ Εθνική κατηγορία!

Ο ταλαντούχος ακραίος αμυντικός μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε με τους γαλαζοπράσινους «γυάλισε» το μάτι σε αρκετές ομάδες!

Με την Ελευσίνα ο Ζακυνθιακός βρέθηκε αντίπαλος δύο φορές με τον Αργινιώτη αμυντικό να έχει σπουδαία απόδοση!

Ο Χρήστος Γιαλιάς πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Γιάννη Κολοβάκη και μακάρι να μπορέσει να καθιερωθεί στην μεγάλη ομάδα του Πανελευσινιακού!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αγρινιώτης αμυντικός συμμετέχει δύο ημέρες τώρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο στην διοίκηση όσο και στο τεχνικό τιμ των «σταχυοφόρων»

ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected