Κατηγορίες
Football League

Football League – Τρεις ηχηρές μεταγραφές και άλλες τόσες αποχωρήσεις στις Σέρρες!

melkas-kosmidis-stergianos-19453Ασταμάτητος δείχνει να είναι ο Πανσερραϊκός στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας την επόμενη Δευτέρα, που θα έχει και την πρώτη του συγκέντρωση, να παρουσιάσει ένα γεμάτο ρόστερ, ικανό να πετύχει πράγματα στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι τρεις νέοι παίκτες που φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές, αν δεν έχουν κλείσει ήδη, είναι οι Ηλίας Μέλκας, Δήμος Κοσμίδης και Γιάννης Στεργιανός.

O 25χρονος τερματοφύλακας Hλίας Μέλκας είναι γνωστός στις Σέρρες από το πέρασμα του από την ΠΑΕ Σέρρες, τη σεζόν 2013-14 με την οποία είχε κάνει 23 συμμετοχές, ενώ φέτος ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία πήρε 6 παιχνίδια και νωρίτερα είχε περάσει από Κόρινθο και Ηρακλή.

Ο 25χρονος Σερραίος δεξιός μπακ Δημοσθένης Κοσμίδης ανήκε φέτος στο δυναμικό της Καβάλας, ωστόσο ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει πολλές συμμετοχές. Πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ΄ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα κάνοντας 10 συμμετοχές μετά τον Ιανουάριο, καθώς νωρίτερα ήταν στο ρόστερ του Εθνικού με τον οποίον έκανε συνολικά 47 παιχνίδια. Κ20 ΠΑΟΚ Θερμαϊκός Θέρμης, Πυρσός Γρεβενών, Οδυσσέας Αναγέννησης και Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας οι άλλες ομάδες που αγωνίστηκε.

Τέλος ο 22χρονος δεξιός μπακ Γιάννης Στεργιανός είναι καθαρά επιλογή Κώστα Βασιλακάκη, αφού είναι Δραμινός και αγωνιζόταν φέτος στον Τύρναβο με τον οποίον έκανε 24 συμμετοχές. Οι υπόλοιπες 64 συμμετοχές της επαγγελματικής του καριέρας είναι με την Δόξα Δράμας στην οποία ήταν από το 2010.

serressport.gr

moutesidis-17711H πόρτα της εξόδου στα γραφεία του Πανσερραϊκού έχει ανοίξει για τα καλά και όλοι περιμένουν ποιος θα είναι ο τελευταίος που θα την κλείσει!

Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ που οδήγησε την ομάδα στην Football League φτάνουν ήδη τις 17(!), αφού σε αυτές που υπήρχαν προσθέστε και τα “αντίο”-έκπληξη των Κώστα Τριανταφύλλου, Δαμιανού Τριανταφύλλου και Σάκη Μουτεσίδη (φωτ) οι οποίοι είχαν επαφή με την διοίκηση και εκεί ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της, που δεν ήταν και οι καλύτερες για αυτούς.

Πάντως πιθανότατα σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε το γεγονός πως και οι τρεις είναι φαντάροι και δεν θα μπορούσαν να είναι 100% προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ειδικά ο Μουτεσίδης που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Έβρο.

περισσότερα σστο serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected