Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μία μεταγραφή, τρεις ανανεώσεις!

1969151_606603959415122_1110374295_nΓράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Τον Θανάση Τρικαλόπουλο απέκτησε η Πύδνα Κίτρους από την ΑΕ Καρίτσας. Εκτός αυτού η ομάδα της Πιερίας προχώρησε και σε τρεις ανανεώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή είχε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Αποστόλης Στύλος και από τη στιγμή που κατάφερε να τακτοποιήσει το πρόγραμμα το σπουδών του και να το ευθυγραμμίσει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των προπονήσεων και της κατηγορίας, ήταν εύκολο πλέον να προστεθεί στο ρόστερ του Κατερινιώτη τεχνικού που πιστεύει στις δυνατότητες του.

Μαζί με την ανακοίνωση του Θανάση Τρικαλόπουλου, η Πύδνα γνωστοποίησε και την παραμονή των νεαρών ποδοσφαιριστών Έντι Δελίδη, Λάζαρο Γελαδάρη και Ανέστη Μαυρίδη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία αλλά θα μπορεί να παρακολουθεί κανονικά την προετοιμασία.

Η ανακοίνωση:

“Η Πύδνα Κίτρους ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Τρικαλόπουλου απο την ΑΕ Καρίτσας. Τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία. Επίσης ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα των παικτών Έντι Δελίδη, Λάζαρο γελαδάρη και Ανέστη Μαυρίδη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected