Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

Ο πρώην του Αστέρα Αλεξάνδρειας, Γιώργος Μυλωνάς με τη φανέλα της Ξάνθης!

Χωρίς τίτλοΞεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθη, με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περασμένη σαιζόν, συνολικά 12 από τους οποίους οι πέντε αποκτήθηκαν φέτος και οι εφτά ανέβηκαν από την ομάδα Κ17 του συλλόγου.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα 12 νέα παιδιά που στελεχώνουν την ομάδα Κ20 της Ξάνθη, που και φέτος στοχεύει στο να πρωταγωνιστήσει με σκοπό όπως συνέβη με τους Χατζητερζόγλου, Φασίδη και Δεμένικο φέτος αλλά και με πολλά ακόμη παιδιά στο παρελθόν η Κ20 να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την μεγάλη ομάδα της Skoda Ξάνθη. Άλλωστε το τελευταίο μεταγραφικό deal της Ξάνθης με την πώληση του Γούτα στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με ένα παιδί που ανέβηκε από τα τμήματα υποδομής της Θρακιώτικης ΠΑΕ και άδραξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ξεκινάμε αρχικά με τα πέντε παιδιά που αποκτήθηκαν φέτος, και τα βλέπετε στην φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά είναι οι Βουλγαρίδης, Μίχος, Χατζηχασσάνογλου, Αγγελίδης και Μυλωνάς,

Ο 17χρονος επιθετικός χαφ Βαγγέλης Βουλγαρίδης και ο επίσης 17χρονος μέσος Αλέξης Μίχος αποκτήθηκαν από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με την φανέλα του οποίου μάλιστα αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Εγιούπ Χατζηχασάνογλου μετά από ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του Εχίνου Σπορ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, πετυχαίνοντας 21 τέρματα παρότι ακραίος χαφ. Ο 17χρονος δεξιός μπακ Στέφανος Αγγελίδης αποκτήθηκε από την ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας, έχοντας παραστάσεις την περσινή σαιζόν τόσο από την Β’ κατηγορία (Βιστωνίδα Β’) όσο και από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του ΑΟΒ. Τέλος ο 17χρονος επιθετικός Γιώργος Μυλωνάς αποκτήθηκε από την ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας οπού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με πολλά γκολ κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Θρακιωτών που κινήθηκαν άμεσα και τον απέκτησαν.

περισσότερα στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected