Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Η επιστολή του Σπύρου Γόγολου με σαφείς αιχμές!

1139Επιστολή αποχαιρετισμού απέστειλε σήμερα (20/7) στο thesprotiaball.gr, o ισχυρός άνδρας του Θεσπρωτού, Σπύρος Γόγολος.

Με αυτήν κάνει λόγο για τις αιτίες που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους τοπικούς “άρχοντες” της Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά η επιστολή :

Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας του Θεσπρωτού, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα.

Την απόφαση αυτή με έκαναν να την πάρω πολλοί λόγοι. Μέσα σε αυτούς και προσωπικοί. Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο που ήμουν στην ομάδα (ανέλαβα την ομάδα αρχές Αυγούστου) έκανα έναν αγώνα μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. να οργανώσουμε την ομάδα σε διαφορετικά πρότυπα και να κάνουμε μια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία, εν μέρει τα καταφέραμε. Θα θέλαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω αν είχαμε τη συμπαράσταση και των αρχών της πόλης και αναφέρομαι στη δημοτική αρχή που ήταν εντελώς απόμακρη από την ομάδα μας, ίσως να μην ήμουν αρεστός εγώ και αδιαφορούσε παντελώς για την ομάδα μας.

Εύχομαι ο επόμενος πρόεδρος να είναι αρεστός στην υπάρχουσα δημοτική αρχή. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Λάζαρο Σέμο για τη δουλειά που έκανε στην ομάδα και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική θέση που κατέκτησε η ομάδα, καθώς να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να έχει αυτή την πορεία η ομάδα μας.

Σπύρος Γόγολος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected