B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΟ Μαρίνας – Ο νέος προπονητής και οι τέσσερις πρώτες μεταγραφές

P1110270Δειλά – δειλά αλλά πάντα με στόχο τον αρτιότερο προγραμματισμό, ο ΑΟ Μαρίνας ανακοίνωσε σήμερα τον νέο της προπονητή αλλά και τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές.

Στον δεύτερο χρόνο της στην Α2 Ερασιτεχνική και μετά την περσινή της εμπειρία και την άνετη όπως αποδείχτηκε άνοδο, η διοίκηση της ομάδας, με “πρωτεργάτη” τον νέο πρόεδρο Νίκο Μιχαηλίδη, επεξεργάστηκε και έβαλε σε λειτουργία ένα καινούριο πλάνο που θα δώσει τη δυνατότητα στους “πορτοκαλί” να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει και επίσημα ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής ο ίδιος παλαιότερα των Εδεσσαϊκού και Βέροιας και με μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα. Μετά την περσινή αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας ενδιαμέσου της χρονιάς, οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν μια πιο σταθερή κατάσταση και ευελπιστούν πως στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου, θα βρουν τον ιδανικό άνθρωπο για την επίτευξη των στόχων.

DSCN4394

Ο Παναγιώτης Σπαθόπουλος

 

Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες μεταγραφές που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ήδη υπάρχων ρόστερ. Αποκτήθηκαν οι Αντώνης Σαρμπίνος (06/02/1991, αμυντικός) από τη Δόξα Νάουσας, με θητεία παλαιότερα σε Νάουσα και Λευκάδια, ο Χρήστος Μουρατίδης (12/11/1990, αμυντικός) από τον Κεραυνό Επισκοπής, ο Παναγιώτης Σπαθόπουλος (25/08/1989, μέσος) από ΑΕ Χαρίεσσας και παλαιότερα στον ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και ο Στάθης Δραγουμάνος (02/10/1986, αμυντικός) από ΓΑΣ Κοπανού και πριν στην ΑΕ Χαρίεσσας.

Ωστόσο οι προσθήκες της ομάδες δεν σταματούν εδώ καθώς αναμένονται τουλάχιστον τρεις ακόμη για τις οποίες στόχος των διοικούντων είναι να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected