Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – “Φουλ” οι μηχανές στον Αετό Σκύδρας

DSCN0193Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά για την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας, που στο απερχόμενο πρωτάθλημα έκανε την επανεμφάνιση του μετά από την απουσία του για ένα χρόνο από τα αθλητικά δρώμενα του νομού.

Η πρώτη χρονιά στην Β Κατηγορία αποτέλεσε ένα ”τεστ” για τους ανθρώπους που ανασυγκρότησαν τον σύλλογο. Έτσι στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας και τις απαραίτητες κινήσεις, ενισχύοντας δυναμικά το ρόστερ τους, είναι αποφασισμένοι να φέρουν και πάλι την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας στην θέση που της αξίζει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”, Κώστας Μποζίδης

Στον προεδρικό θώκο συνεχίζει ο Σκυδραίος επιχειρηματίας Αλέξης Γαβριηλίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιάννης Πιστοφίδης.

DSCN2505

Η απόκτηση του έμπειρου Νίκου Λαζαρίδη από την Δόξα Μαυροβουνίου αποτελεί και τη σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση για την κατηγορία αφού ο έμπειρος παίκτης έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα με το ταλέντο του και τις γνώσεις του.

Παράλληλα από τη Δόξα αποκτήθηκε και ο Τάσος Τουμανίδης ενώ στο ρόστερ προστέθηκε και ο 14χρονος εξελίξιμος ποδοσφαιριστής Ηλίας Λεκάκης, προερχόμενος από τις Ακαδημίες Σκύδρας.

Στο ήδη υπάρχον ρόστερ ανήκουν οι Χρόνης Κωστελίδης, Παναγιώτης Μπουπέν, Κώστας Ισαακίδης, Νίκος Ναυρινιάδης, Σάββας Νικολαΐδης, Νίκος Γαβριηλίδης, Κοσμάς Καρασαρλίδης και Νίκος Πέτσης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν δύο με τρία ακόμη ηχηρά ονόματα που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected