Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Γιάννης Κιρκιλιανίδης : “Θα είμαι και πάλι συμπαίκτης με τα παιδιά που μεγάλωσα μαζί!”

10405314_1545803038971124_7075038426481974777_n

Η πρώτη μεταγραφή της σεζόν για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

Κατά πρώτον, η καταγωγή του Γιάννη Κιρκιλιανίδη είναι από τα Τρίκαλα και επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του μετά από τρία χρόνια. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αφήνει μετά από τρεις σεζόν τον Εθνικό Κλειδιού, στον οποίο αγαπήθηκε πολύ και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας του εμπιστεύτηκε τις τύχες τόσο της ανδρικής ομάδας την προηγούμενη σεζόν όσο και της Ακαδημίας, επί δύο συναπτά έτη.

Ωστόσο ο υποβιβασμός του Εθνικού στην Α2 αλλά και η διακαής επιθυμία της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου να τον ντύσει ξανά στα “πράσινα”, τον φέρνουν και πάλι λίγα χιλιόμετρα πιο δυτικά, σε μία ομάδα μάλιστα που πρωταγωνιστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά πέρσι πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε με ιδιαίτερα λόγια στον Εθνικό, ενώ μίλησε και για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά :

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που επιστρέφω στο χωριό μου μετά από 3.5 χρόνια. Άπαντες με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε να είμαι και πάλι συμπαίκτης με τα παιδιά που μεγάλωσα μαζί… Όσον αφορά τον Εθνικό, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένεια τους και εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους το διάστημα που ήμουν προπονητής της Ακαδημίας. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε συμπαίκτες και κόσμο, που ήταν δίπλα μου στη δύσκολη περσινή χρονιά. Τους εύχομαι τη φετινή σεζόν να πετύχουν τους στόχους τους γιατί πραγματικά το αξίζουν…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected