Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Αλμωπός Αριδαίας – Επιλογές μόνο από “πάνω”, μετά τον Καραγιάννη και ο Ζαρογιάννης!

11248807_540446009436512_3935322346557327442_n

Εντυπωσιακή και η δεύτερη προσθήκη για τον Αλμωπό Αριδαίας, καθώς έκανε δικό του τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Θύελλας Φιλώτα, Χρήστο Ζαρογιάννη.

Μετά την απόκτηση του Χρήστου Καραγιάννη, επίσης με πολλές επαγγελματικές συμμετοχές στο ενεργητικό του, η διοίκηση του Κυπελλούχου Πέλλας, σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη, προχώρησε στην προσέγγιση του Χρήστου Ζαρογιάννη, με μεγάλη εμπειρία ο ίδιος τόσο από επαγγελματικά πρωταθλήματα (Βέροια, Εθνικός Αστέρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ναυπακτιακός) αλλά και στα ερασιτεχνικά.

Οι συζητήσεις πήραν χρόνο καθώς ο 30χρονος (06/05/1985) μεσοαμυντικός εξέτασε τις προτάσεις από ομάδες της Γ Εθνικής, ωστόσο η εντυπωσιακή ομολογουμένως προσέγγιση από πλευράς Αλμωπού, δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια. Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Πέλλα μετά την περίοδο 2009-2010 όταν φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τη νέα του ομάδα και αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο προσέγγισης από πλευράς Αλμωπού όσο και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Από τον τρόπο προσέγγισης καταλαβαίνεις πόσο σε θέλει μια ομάδα. Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι παράγοντες του Αλμωπού, ξεκίνησε αρχές Ιουνίου. Από τότε και μέχρι τώρα κάθε φορά που έμπαινα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με κάποια ομάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα την ομάδα της Αριδαίας. Η συνάντηση μου με τον κ. Ζέρζη και τον κόουτς Τυριακίδη, με έκανε να θέλω να γίνω και γω μέλος αυτής της ομάδας, καθώς και η γνωριμία μου με τον πρόεδρο κ. Γάτσο, ο οποίος έκανε τη διαδικασία της υπογραφής μου ακόμη πιο εύκολη.

Τον Αλμωπό Αριδαίας τον θεωρώ από τις ρομαντικές ομάδες του ποδοσφαίρου καθώς έχουν μεράκι και όρεξη, παρουσιάζοντας πάντα ένα υγιές σωματείο. Είμαι φοβερά αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα, που δεν είναι άλλος πέρα από την άνοδο. Eύχομαι σε όλους στην ομάδα, μια υγιής και δημιουργική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected