Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Τι δήλωσε ο Δημήτρης Γκίμας για την παραμονή στην Α2

gkimasΟ Δημήτρης Γκίμας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την παραμονή του Φίλιππου Βέροιας στην Α2 κατηγορία, αλλά και το νέο πρωτάθλημα που θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τάπες και Καρφώματα” του Sport24 Radio 103.3 όπου μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στην Α2 κατηγορία, με… δύο μήνες καθυστέρηση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφαση σχετικά με την παραμονή του Φιλίππου Βέροιας στην Α2:

“Προσωπικά πίστευα ότι θα δικαιωθούμε και θα ξαναπαίξουμε και όχι ότι θα πάμε τρεις μήνες μετά για να μάθουμε την απόφαση. Γι’ αυτό πίστευα ότι δεν πρέπει να βιαστούμε, να περιμένουμε και όταν παρθεί η απόφαση να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό. Τώρα δεν έχουμε τίποτα και θα αρχίσουμε σχεδόν από το μηδέν. Όταν πήγαμε από την Β’ Εθνική στην Α2 μας θεωρούσαν από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουμε. Νομίζω τότε κάναμε λάθος και απλώσαμε τα πόδια μας πιο μακριά από το σεντόνι μας. Αυτό το λάθος μεταφέρεται, με αποτέλεσμα πέρυσι να πάμε πολύ μετρημένα και να κάνουμε μια ομάδα πολύ οικονομική. Ήταν άθλος η παραμονή με το μπάτζετ που είχαμε. Αυτή η απόφαση δικαιώνει τις 9 νίκες που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε δίκαια τον αγώνα με τον Ηρακλή, όμως οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλιώς θα παίζαμε μόνοι μας χωρίς διοργανώτρια αρχή, χωρίς τίποτα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2:

“Παρότι δεν είμαστε από τις ομάδες που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν παρόμοιες κινήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες, είμαι χαρούμενος που δημιουργείται μια πολύ δυνατή, ελληνική λίγκα, η οποία θα προσελκύσει πολλούς μπασκετόφιλους. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσει μια τηλεοπτική στέγη το πρωτάθλημα”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected