Basket

Κώστας Τσαρτσαρής – Η ένταξη του στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού, των οποίων διευθυντής είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, μέρα με την μέρα δυναμώνουν όλο και περισσότερο. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το «τριφύλλι», ο Κώστας Τσαρτσαρής θα αναλάβει την οργάνωση και την προπόνηση των αθλητών!

Το «πρότζεκτ της ελληνοποιήσης» συνεχίζει να… τρέχει για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός εντάσσουν στις ακαδημίες τους βετεράνους αθλητές και σοβαρούς προπονητές. Έτσι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Τσαρτσαρή, ενώ υπογράμμισε πως οι αθλητές που έχουν γεννηθεί πριν από το 2004 μπορούν να πάρουν μέρος στις ατομικές προπονήσεις χωρίς να είναι μέλη της ακαδημίας απαραίτητα.

Όπως αναφέρει το «τριφύλλι»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πιστή στο όραμα της για την δημιουργία του καλύτερου προπονητικού προγράμματος στην χώρα εντάσσει στο πρόγραμμα της τις ατομικές προπονήσεις και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Κώστα Τσαρτσαρή ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση αλλά και την προπόνηση των αθλητών! Κάθε αθλητής γεννημένος από το 2004 και προηγουμένως έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στις ατομικές προπονήσεις της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χωρίς την υποχρέωση να είναι μέλος της ακαδημίας της!

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-3503279 ή στο info@paobcacademy.gr ή να επισκεφθείτε το site των Ακαδημιών στο http://www.paobcacademy.gr/academy/atomikes-proponiseis ‪#‎paobcacademy‬».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected