Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μεταγραφές Ημαθίας – Η εξάδα της Αλεξάνδρειας και η αποχώρηση από την Ειρηνούπολη

Για τις μεταγραφές της Ημαθίας, LIVE ενημέρωση στο transfer24!

DSC_5492red

Εξάδα μεταγραφών ανακοίνωσε απόψε (23/7) η ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μυλωνά (01/03/1985, τερματοφύλακας) από τον Εθνικό Κλειδιού, Νίκο Αραπέλη (05/05/1988, επιθετικός) από Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Άγγελο Κούκλα (αμυντικός) από ομάδα της Κεφαλλονιάς, Άρη Κούκλα (11/04/1994, μέσος), Γιώργο Μπουκλά (27/12/1991, αμυντικός) και Θανάση Κίτσα (06/03/1990, επιθετικός) οι τρεις τελευταίοι από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς αποτελεί ένα από τα hot ονόματα των μεταγραφικών περιόδων της Ημαθίας, με παρουσία σε Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και Εθνικό Κλειδίου. Επιστρέφει στους “πράσινους” μετά τη θητεία του τις περιόδους 2004-2005 και 2005-2006 (αμφότερες τις σεζόν στη Δ Εθνική), συμπαίκτης τότε με τον νυν προπονητή του Κυριάκο Καρασαββίδη. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του Εθνικού στην Α1 Ερασιτεχνική και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και απέσπασε τα θετικά σχόλια των περισσοτέρων εκ των αντιπάλων του.

Ο Νίκος Αραπέλης επιστρέφει στην ΑΕΑ μετά την περίοδο 2012-2013 όταν αγωνίστηκε με τους “πράσινους” στη Δ Εθνική, με προπονητή τότε τον Τόλη Τερζή. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, είχε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα του όμως δεν κατόρθωσε να σωθεί υποβιβαζόμενη τελικά λόγω της μη ανόδου του πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης.

Η τριάδα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Γιώργος Μπουκλάς, Θανάσης Κίτσας και Άρης Κούκλας) είναι εκ των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τα μέγιστα στις τελευταίες εξαιρετικές χρονιές των πρωταθλητών και μετέπειτα Κυπελλούχων Ημαθίας με τον δεύτερο μάλιστα να σημειώνει πέρσι 10 τέρματα, όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Γιώργο Πατατούκα.

DSCN2616

Τίτλοι τέλους για τον Θοδωρή Πέτγαζλη

Την ελευθέρας του απέσπασε σήμερα (23/7) ο 26χρονος επιθετικός του ΑΣ Ειρηνούπολης, μετά από μια αρκετά παραγωγική χρονιά, με 12 τέρματα στο πρωτάθλημα, 6 στο Κύπελλο (πρώτος σκόρερ στον θεσμό) και δύο στα μπαράζ. Ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Μελίκης και των Λευκαδίων αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει με σύλλογο που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Επίσης όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Σωτήρης Ιωακειμίδης, καθώς η μεταγραφή του Σπύρου Σταματέλου για τα γκολπόστ άλλαξε τα δεδομένα όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected