Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Είπε το “ναι” ο Τάντιτς, υπέγραψαν τέσσερις!

thumbnailΠαίκτης του Πανσερραϊκού και την επόμενη περίοδο θα είναι ο Μπόζινταρ Τάντιτς, ο οποίος και αποτελούσε μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες της διοίκησης από το προηγούμενο ρόστερ.

Ο 32χρονος αριστερός χαφ που είχε 14 συμμετοχές πέρυσι και 1 γκολ στην Γ΄ Εθνική, όντας πρώτος στις ασίστ με 7, είχε μία τελευταία συζήτηση με την διοίκηση το βράδυ της Παρασκευής και εκεί δόθηκε το τελικό “ΟΚ” της συμφωνίας.

Ο Τάντιτς θα φορέσει για ακόμη μία χρονιά, 7 συνολικά, τη φανέλα του Πανσερραϊκού, θέλοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα και να βοηθήσει την ομάδα στην Football League, δίνοντας στον Κώστα Βασιλακάκη μία έμπειρη και ποιοτική λύση για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.

vitlis-stergianos-19498 (1)

Παίκτες του Πανσερραϊκού και επισήμως είναι οι Βασίλης Βιτλής και Γιάννης Στεργιανός, καθώς το Σάββατο βρέθηκαν με τον εκπρόσωπο τους στα γραφεία της ομάδας για να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Επίσης σήμερα οριστικοποίησαν την συμφωνία τους με τον Πανσερραϊκό και ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κουκόλης, αλλά και τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας που έχουν συνυπάρξει στον Εθνικό Γαζώρου.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected