Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” με αγιασμό και προπόνηση (photos)

alexandriamou_gr

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τη ζέστη να είναι πραγματικά αφόρητη, η ΑΕ Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση αλλά και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στην επιστροφή της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική και με σύσσωμη την παρουσία της διοίκησης, προπονητής, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πήραν αρχικά την ευλογία και στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογράφιση, τόσο των μεταγραφικών αποκτημάτων όσο και όλου του μέχρι στιγμής ρόστερ.

Στις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής, η αποχώρηση των Γιώργου Μπουκλά και Θανάση Κίτσα, που ζήτησαν να μην προπονηθούν με την ομάδα (παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες από τη διοίκηση) και σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

4 alexandriamou.grmilonas,niakas ,xatsimixail ,koyklas arapelis,aggelos8600

Παρόντες ήταν ο προπονητής Κυριάκος Καρασαββίδης (απόλυτα επιτυχημένος μετά την περσινή εξαιρετική πορεία), ο νέος βοηθός του Τέλης Πανταζόπουλος που θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων αλλά και τα νέα αποκτήματα Γιώργος Μυλωνάς, Άγγελος Κούκλης, Άρης Κούκλας και Νίκος Αραπέλης, ενώ στην “πρώτη” έδωσαν το παρόν και δύο ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνίστηκαν στη Δόξα Λιανοβεργίου, οι Λευτέρης Χατζημιχαήλ και Μένιος Νιάκας που είναι πιθανό να φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΑ.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το alexandriamou.gr, που ευγενικά μας παραχώρησε το υλικό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected