Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φιλικά προετοιμασίας – Η γκολάρα Χάμες και η…οκτάδα που φιλοδώρησε η Σίτι! (vids)

37-3--2-thumb-largeΗ καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κολομβιανού έκλεψε την παράσταση σε ακόμη μια επιβλητική νίκη της «βασίλισσας»

Στην απίστευτη τεχνική κατάρτιση του Χάμες Ροντρίγκες υποκλίθηκε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τη Δευτέρα καθώς ο Κολομβιανός πέτυχε μια απίστευτη γκολάρα στο 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ίντερ. Οι Μαδριλένοι πέτυχαν ακόμη μια επιβλητική νίκη αυτή τη φορά επί των «νερατζούρι» με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χάμες να κλέβει την παράσταση.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 29’ με γκολ του Χεσέ Ροντρίγκες και στο 56’ ο Ραφάελ Βαράν «σφράγισε» τη νίκη πριν ο Χάμες με τρομερό φάουλ στο 88’ διαμορφώσει το τελικό 3-0.

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

a7be5dcd7f173984c3ea8baeb80fbbc8_LΔυο ημέρες μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε πάνω στο Βιετνάμ, διασύροντας την ασιατική ομάδα με 8-1!

Οι «πολίτες» δεν σταμάτησαν να σκοράρουν από τη στιγμή που «άνοιξαν» το σκορ και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είδε τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει δυο ακόμη τέρματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=IvW947daU8M

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected