Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το καλό νέο για τον Παναγιώτη “έσκασε”! Την Κυριακή πετά για Βέλγιο!

Ο Παναγιώτης στην αρχική 11άδα της Σεντ Τρούιντεν (τρίτος επάνω δεξιά)

Ο Παναγιώτης στην αρχική 11άδα της Σεντ Τρούιντεν στο φιλικό δοκιμής του (τρίτος επάνω δεξιά)

Το μεγάλο deal έγινε! Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, μέσα σε τρία χρόνια από τον Αλιάκμων Νησελίου και την Α2 Ερασιτεχνική, πραγματοποιεί εντυπωσιακό βήμα στην καριέρα του και μεταβαίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σεντ Τρούιντεν!

Πέραν του προφανούς ελληνικού ενδιαφέροντος λόγω Παναθηναϊκού, η προχτεσινή πρεμιέρα της Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα έβγαλε κι άλλο λαβράκι. Βλέπετε, κυκλοφόρησε πως η Σιντ Τρούιντεν, η οποία κι επικράτησε των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει «κλείσει» τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από το SDNA!

Το απίστευτο με τον Παναγιώτη είναι πως μετρά μόλις έναν χρόνο επαγγελματίας και μάλιστα τα βήματα στην καριέρα του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, τον είδαμε και στο πρόσφατο Euro u19 που έγινε στα μέρη μας.

δείτε στην παρακάτω φωτογραφία του Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας του ImathiaSportsNews, από την τελευταία του παρουσία στην Ημαθία με τα χρώματα του Αλιάκμων Νησελίου :

CIMG5530 Κυνηγόπουλος Παναγιώτης

Πέρυσι, αγωνίστηκε στον Αιγινιακό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο που κυκλοφορήσαν διάφορα σενάρια μεταπήδησής του σε μεγάλους ελληνικούς συλλόγους. Το μέλλον του όμως φαίνεται πως είναι στο Βέλγιο, όπου σύμφωνα πληροφορίες από εκεί, η Σιντ Τρούιντεν ύστερα από μια προ εβδομάδων δοκιμή του εκεί (φωτ επάνω), τον έχει καπαρώσει κι απλώς απομένει το τυπικό των σχετικών ανακοινώσεων για να τον εντάξει κι επισήμως στο δυναμικό της.

Όταν ο Αλιάκμων κατετάγη 3ος στην Α2 Ερασιτεχνική (2011-2012)

Όταν ο Αλιάκμων κατετάγη 3ος στην Α2 Ερασιτεχνική (2011-2012)

Το ImathiaSportsNews εύχεται στον φίλο Παναγιώτη, καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του και το βήμα αυτό να είναι η απαρχή για μια μεγάλη καριέρα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected