Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δύο ακόμη μεταγραφές για τους νεοφώτιστους, “δάνειο” από Πανιώνιο στο Βόλο!

1eebbe5c2d9407f891c083f09bc0b8f4_LΔύο παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Κισσαμικό στο νέο πρωτάθλημα της Football League κάνει δικούς της η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Μιχάλης Γιαννίτσης βρίσκεται στο Καστέλλι και εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό, ο οποίος έπαιξε το περασμένο εξάμηνο στην Καλλιθέα, σε 21 ματς. Έχει περάσει στο παρελθόν και από τον Άρη.

Από τον ΟΦΗ στον Κισσαμικό, όμως, και ο Μιχάλης Αγριμάκης. Ο 23χρονος γκολκίπερ θα ενισχύσει τους νεοφώτιστους στο νέο πρωτάθλημα, μια και έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Κρητικούς. Ο Αγριμάκης έχει παίξει και στον Αστέρα Μαγούλας. Υπενθυμίζεται ότι ένας ακόμα τερματοφύλακας που από τον ΟΦΗ πήγε στον Κισσαμικό είναι ο Γιώργος Γιαγκιόζης (γεννημένος στις 03/04/1995).

aebdffa2f01fc41f241f5f735f5ba1f2_L

Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε το «παρών» και ο Θωμάς Γιαλαμίδης.

Θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο. Είναι 19 ετών με καταγωγή από την Κατερίνη κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πήγε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το περσινό καλοκαίρι από τον Βατανιακό, καθώς από μικρή ηλικία έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο και τη σωματοδομή του, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές μας ομάδες.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected