Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

UEFA – Επέλεξε τα 10 καλύτερα γκολ για να αναδειχτεί το Top! (vid)

Top-10-goals-UEFA-Champion-League-2014-2015Απολαύστε τα δέκα γκολ που ξεχώρισαν και είναι υποψήφια για το κορυφαίο της σεζόν όπως τα επέλεξε η UEFA. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης των ομίλων του Champions League

ένα είναι καλύτερο απ’ το άλλο και όλα μαζί συνθέτουν ένα εκπληκτικό μωσαϊκό από μυθικές γκολάρες που ξεχώρισε η UEFA και θα διαγωνιστούν για το κορυφαίο της σεζόν που μας πέρασε. Ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να ψηφίσει το ομορφότερο και είναι ένα βραβείο που δίνεται για πρώτη φορά φέτος.

Ο νικητής θα γνωστοποιηθεί στις 27 Αυγούστου, ημέρα που θα έχουμε και την κλήρωση των ομίλων του Champions League. Αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα στα δέκα τέρματα είναι και ένα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών U-17.

Από ‘κει και πέρα, υποψήφιοι είναι -μεταξύ άλλων- οι Νεϊμάρ, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και… Έρικ Λαμέλα, που είχε για θύμα του τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League.

Καθίστε αναπαυτικό μπροστά στην οθόνη του PC σας, πάρτε το απαραίτητο συνοδευτικό και αφεθείτε στη μαγεία. Το θέαμα πραγματικά αξίζει και είναι δέκα γκολ που θα άξιζε να πληρώσεις εισιτήριο απλά και μόνο για να τα δεις από κοντά.

δείτε τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected