Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφών συνέχεια στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”!

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-soccer-ball-vintage-background-image16709605Στην απόκτηση του Ξενοφόντα Πάνου από την ΑΕΚ προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ενώ βρίσκεται μια ανάσα από τον Τζόναθαν Παρπέιξ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του flnews.gr.

Η ανακοίνωση για τον Πάνου :

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου. Ο γεννημένος στις 25/8/1989 δεξιός μπακ, πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Νέα Ιωνία και ΑΕΚ.

Χωρίς τίτλο

Ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος σύμφωνα με πληροφορίες του FL News υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ριζούπολης. 

Στην απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου Τζόναθαν Παρπέιξ προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. O Παρπέιξ την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 31 αγώνες με την Νιμ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Νιμ και έχει αγωνιστεί σε όλες της ηλικιακές ομάδες της. Καλύπτει κυρίως τη θέση του αμυντικού χαφ και έχει ύψος 1,80 μέτρα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες με την Νιμ σε όλες τις κατηγορίες και έχει σημειώσει δύο γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected