Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Παραμονή για δύο κόντρα στα προγνωστικά!

pgeΟ Καμερουνέζος ακραίος Κλάρεντ Μπιτάνγκ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και την νέα περίοδο  αφού η ομάδα του Βόλου πλήρωσε τις οφειλές  στον παίκτη καταβάλλοντας ποσό 15.000 ευρώ και έτσι ο παίκτης απέσυρε την προσφυγή του.

Μπορεί να είχε συμφωνήσει σε όλα με την Πατρινή ομάδα αλλά από την στιγμή που πήρε τα χρήματα του πριν την εκδίκαση παρέμεινε στον Ολυμπιακό και πλέον η Παναχαϊκή αναζητά άλλον παίκτη από την ξένη αγορά. Απομακρύνεται και η περίπτωση του Γιάννη Ιωάννου αφού ο παίκτης ενημέρωσε ότι θα περιμένει τον Παναιγιάλειο αφού φαίνεται πως βρίσκεται διοικητική λύση και ο έμπειρος αμυντικός έχει προτεραιότητα να αγωνιστεί στην Αιγιώτικη ομάδα. Πάντως ο Δημήτρης Σπανός έχει λίστα με παίκτες και ήδη είναι σε προχωρημένες επαφές για να αποκτήσει αυτούς που θέλει στην Παναχαϊκή.

stergidis_0203

Ο Λυμπέρης Στεργίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή.

Χθες βράδυ δεν έγινε καμία αναφορά στην συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για το θέμα του Στεργίδη και πριν λίγη ώρα ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ο Στεργίδης μένει στην Παναχαϊκή. Από την στιγμή που είδα δήλωση του παίκτη ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην Παναχαϊκή δεν συνέχισα το θέμα. Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα και δεν περιμένει τον Στεργίδη. Ο Λυμπέρης συνεχίζει κανονικά στην Παναχαϊκή αφού αυτή ήταν η επιθυμία του»

sportgame.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected