Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Τρεις οι μεταγραφές για τη Λαμία, πλησιάζει Ημαθιώτης!

alexiouΜπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί τίποτε από τον ΠΑΣ Λαμία για τα θέματα που τρέχουν στην ομάδα ώστε τη Δευτέρα να μπορέσει να μπει στο γήπεδο με έναν αξιοπρεπή αριθμό παικτών, όμως η ομάδα κινείται σε όλα τα επίπεδα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αποκτήθηκαν Αλεξίου, Κραβαρίτης

Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της efthia.gr, πέρα από τον 21χρονο μέσο Γιώργο Πέππα από τον Οπούντιο Μαρτίνου που ήδη έχουμε γράψει, παίκτες της Λαμίας θεωρούνται ο 23χρονος (21/9/1992) Λαμιώτης επιθετικός Χρήστος Αλεξίου, που έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Σπερχειάδας, Τύρναβο, Ηρακλή, Καβάλα, Βατανιακό, Πιερικό και τελευταία πάλι στον Τύρναβο, καθώς και ο 28χρονος (31/8/1987) τερματοφύλακας Πέτρος Κραβαρίτης που κατάγεται από τη Στυλίδα και πέρσι έπαιζε στον Εθνικό Σερρών. Πριν από την ομάδα των Σερρών, σε εθνικό επίπεδο έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Κορωπί, Θρασύβουλο, Ρόδο, Οδυσσέα Κορδελιού, Γιαννιτσά κι Ερμιονίδα.

Έρχεται βορειοελλαδίτης μέσος

Αύριο έρχεται στη Λαμία για να υπογράψει 26χρονος μέσος από τη Μακεδονία, ο οποίος πέρυσι είχε «γεμάτο» πρωτάθλημα σε ομάδα του νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής, ενώ συζητήσεις γίνονται και με νεαρό μέσο από την Ημαθία, που πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ενδιαφέρον της Διοίκησης συνεχίζει να υπάρχει σε επίπεδο Φθιώτιδας για την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα του 23χρονου Δημήτρη Σέττου από τη Μαλεσίνα 2008, αλλά και νεαρών παικτών για τη στελέχωση της Κ19 που εξαιτίας κάποιων λαθεμένων κινήσεων πέρυσι, έχασε αρκετούς ικανούς παίκτες από το ρόστερ της.

Ο νέος προπονητής

Στο μεταξύ στο θέμα του προπονητή, όσο και του γυμναστή, όλα αναμένεται να κριθούν αύριο το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι τότε το «παζάρι» των ονομάτων δίνει και παίρνει, αφού έχουν ακουστεί και γραφτεί όλοι σχεδόν οι προπονητές που δεν έχουν ομάδα!

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν υπάρξει απαίτηση από το νέο προπονητή να έχει δικό του βοηθό στην ομάδα, τότε πιθανολογείται ότι ο Λάκης Παπανικολάου που ανακοινώθηκε πρόωρα σαν βοηθός προπονητής να μετακινηθεί στο πόστο του γενικού αρχηγού.

Πάντως από την επιλογή του προπονητή, αλλά και την ποιότητα των μεταγραφών, θα διαφανεί ποιοι θα είναι οι στόχοι του ΠΑΣ Λαμία στο νέο πρωτάθλημα.

Στη Λαμία ο Τάσος Ηλιόπουλος

Διοικητικά τώρα ο κατέχων τις μετοχές φαίνεται ότι τα έχει βρει με τον πρώην πρόεδρο των Τραχώνων Αλίμου Τάσο Ηλιόπουλο, για να μπει στη Διοίκηση, αλλά για το θέμα παραχώρησης του πακέτου των μετοχών παραμένει άγνωστο αν ο πρώτος πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον δεύτερο, όσον αφορά την διασφάλιση της βιωσιμότητας της ΠΑΕ.

Πάντως ο κ. Ηλιόπουλος έχει ήδη εγκατασταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ με συνεργάτες του και μαζί με την υπάρχουσα Διοίκηση και τον τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Λύτρα συντονίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις (οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι δεκάδες!), καθώς και το συμπλήρωμα του τεχνικού τιμ.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected