Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Ο νέος σταθμός για Σαμαρά, Ρομπέρτο και η νέα τουρκική…βόμβα!

samaras1Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε (γενικά) ελληνική ομάδα για τον Γιώργο Σαμαρά, που είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ιταλία

Η «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει ότι ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με την Σαμπντόρια και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, απομένουν λεπτομέρειες για να τελειώσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά στο επόμενο 48ωρο.

πηγή

f691c3a18c680a8526aeffa6c92ff135_LΜία… ανάσα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρομπέρτο και σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, άμεσα αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις!

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα… καυτό για το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα. Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν με τους Πειραιώτες, το όνομα του δυναμικού άσου συνδέθηκε έντονα με σενάρια από την χώρα του, σύμφωνα με τα οποία, η Βαλένθια ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Αργότερα, στο… κόλπο μπήκαν και άλλες ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου, με τελευταία την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επιθυμία του Ρομπέρτο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς εκεί μένουν μόνιμα τα δύο παιδιά του, από τον γάμο του με την Μάρτα Ντομίνγκεζ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ήταν στα άμεσα πλάνα του η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Με την έναρξη της προετοιμασίας, όπου ο Ισπανός έδωσε κανονικά το «παρών» και υπολογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, τα σενάρια… έπεσαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις για το μέλλον του.

περισσότερα στο onsports.gr

9afc37b87edfbcf8a295a4f261c1e8f9_L

Ο Μάριο Γκόμες είναι και με τη βούλα παίκτης της Μπεσίκτας

Οι Τούρκοι απέκτησαν τον διεθνή επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα. Η Μπεσίκτας συμφώνησε οριστικά με τους Ιταλούς και ανακοίνωσαν το deal με τον Μάριο Γκόμες, που αν και τα τελευταία χρόνια είναι μακριά από τα στάνταρ του, οι Τούρκοι ευελπιστούν πως θα αναγεννηθεί στην ομάδα τους. Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς περίπου 3,5 εκάτ. ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected