Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Προσθήκες σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα

Μπορεί η θερμοκρασία να αγγίζει τους 4ο βαθμούς Κελσίου, οι ομάδες της Football League προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον φετινό “μαραθώνιο”. Λίγη ώρα πριν, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα και ΑΕΛ ανακοίνωσαν τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η προετοιμασία της Αναγέννησης (ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο Στάδιο) και ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε διοικητικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Ζήση Καραχάλιου στην Αναγέννηση με την μορφή του δανεικού από τον Ολυμπιακό όπου ανήκει.

Ως γνωστόν ο νεαρός αμυντικός μέσος πέρσι είχε μετεγγραφεί στον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων των “ερυθρολεύκων” συμμετέχοντας και σε διεθνείς διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λίγκ).

Επίσης είχε σημαντική συνεισφορά στην καλή παρουσία της Εθνικής ομάδας Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…

Ο Ζήσης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο και έτσι πλέον ενσωματώνεται στο ρόστερ της Αναγέννησης για τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφική κινητικότητα της ομάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς γίνονται ουσιαστικές επαφές που αναμένεται να τελεσφορήσουν.

Για ο,τι νεότερο ο φίλαθλος κόσμος θα ενημερώνεται επίσημα από το asa1904.gr ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και να μην υπάρχουν ανακρίβειες.

ΑΠΟ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Στο μεταξύ η προετοιμασία περιλαμβάνει από σήμερα και τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρώτο γκρουπ παικτών που αποτελείται από τους Ακασού, Σκαθαρούδης, Ρούσης, Τσούκαλος, Πιτταράς και Γεωργαντζάς.

Οι εξετάσεις θα συνεχίζονται ανά γκρουπ έξι παικτών καθημερινά.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται παρά την αφόρητη ζέστη των τελευταίων ημερών οι προπονήσεις με μεγάλη διάθεση, χαμηλούς τόνους και αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά.

kotsonis1

Την απόκτηση ενός από τους από τους καλύτερους αμυντικούς της περυσινής Football League ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα.

Ο λόγος για τον 26χρόνο Δημήτρη Κοτσώνη, που πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε 35 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τον Χάρη Κουτσούρη και το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να βρεθεί στο Καρπενήσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΟΤ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
Σεζόν Ομάδα Συμ. / Γκολ
06/07 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 19 / 0
07/08 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0 / 0
08/09 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0 / 0
09/10 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0 / 0
10/11 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 22 / 0
11/12 ΑΡΗΣ 1 / 0
12/13α ΑΡΗΣ 0 / 0
12/13β ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1 / 0
13/14 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 23 / 4
14/15 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 35 / 4

goaltrikala.gr

acosta_610x400

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Ράφαελ Εντουάρντο Ακόστα από την ΑΕΛ, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία, όπως αναφέρει η mikriliga. Ανακοινώθηκε ο Μαρουκάκης.

Ο μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα, που αγωνίστηκε με τα χρώματα της πατρίδας του στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής είναι η προσωπική επιλογή του Ντόστανιτς. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί τόσο σε Ευρώπη όσο και στα Κόπα Σουνταμερικάνα-Κόπα Λιμπερταδόρες της Λατινικής Αμερικής. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα έρθει στην χώρα μας καθώς είχε ένα πέρασμα από τον Διαγόρα Ρόδου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νοτιοαμερικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και είναι επιλογή του κ. Ντόστανιτς. Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Υπέγραψε ο Μαρουκάκης

Και τυπικά παίκτης της ΑΕΛ είναι ο νεαρός επιθετικός. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ Ματθαίου Μαρουκάκη. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,91 και υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περισσότερες από 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League φορώντας τις φανέλες της Καλλιθέας και της Παναχαϊκής.

Αποκτήθηκε ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή είχε λήξει. Την προηγούμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής με 12 τέρματα στο Πρωτάθλημα και 6 τέρματα στο Κύπελλο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected