Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πάει για τις 20 μεταγραφές, πήρε και Κουσίδη

kousidis_pao_150712Ο Νίκος Κουσίδης είναι πλέον παίκτης του ΟΦΗ και με την βούλα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Νίκος Κουσίδης για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην πιο ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ και εγώ με τη σειρά μου να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ένα ακόμη κρητικό ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο επιτελικό μέσο Νίκο Κουσίδη, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο Κουσίδης τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και ο Μουράτ Σεροπιάν άναψε το πράσινο φώς για την απόκτηση του. Ο Κουσίδης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπήρξε από τα μεγάλα ταλέντα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από τον Παναθηναικό στον οποίο υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο (16 ετών) και παρέμεινε εκεί για 5 χρόνια. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Άρη (Σούπερ Λίγκ), στον οποίο αγωνίστηκε για 6 μήνες, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο στην Γ Εθνική.

Πρέπει να γνωρίζετε για το Νίκο Κουσίδη

Ο Νίκος Κουσίδης γεννήθηκε στις 3/1/1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηροδότου (Νέους Ηροδότου) και στα 16 του χρόνια ο Παναθηναικός που διέκρινε το ταλέντο του, τον ενέταξε στο δυναμικό του.

Έμεινε για 5 χρόνια στον Παναθηναικό. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για τον Αρη (έπαιζε στην Σούπερ Λίγκ τότε), ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική).

gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected