Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟΚ Κ17 – Νίκη Βόλου (3-2) Πολλές οι δοκιμές από Μπίλη

50fe135c1e5e43508047d3d723e9e656_LΣε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα 3-5 Πηγάδια, χωρισμένο σε τρία 30λεπτα,  η… ανανεωμένη Νίκη Βόλου με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση της, έχασε από την Κ17 του ΠΑΟΚ με 3-2.

Αν και προηγήθηκαν με 2-0 οι κυανόλευκοι, στο τελευταίο 30λεπτο που αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί, οι μικροί του ΠΑΟΚ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη. Σε γενικές γραμμές πάντως ο Λεωνίδας Μπίλης έμεινε ικανοποιημένος.

Μόλις στο 5’ της αναμέτρησης η Νίκη άνοιξε το σκορ με τον Κόλα. Ο Αζίζ έκανε την πάσα και ο Κόλα με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 για τους κυανόλευκους. Επτά λεπτά μετά οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά άψογα και ήρθε το 2-0. Ο Αζίζ σέντραρε για να έρθει ο Κόλα με πλασέ και να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Στο 17’ ο ΠΑΟΚ μείωσε με κεφαλιά για να παραμείνει έτσι το σκορ του πρώτου 30λεπτου. Στο 80’ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 ενώ στο 87’ έκανε την πλήρη ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Ευθυμίου να σκοράρει και τις δύο φορές. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Αντζούρη για τη Νίκη. Έτσι οι κυανόλευκοι που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε φιλικό με 2-3.

Η αρχική ενδεκάδα της Νίκης: Παπουρτζής, Λάμπρου, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Γεωργιάδης, Αζίζ, Αποστολίδης, Κόλα, Βουρδάκης

Στο 45’ μπήκαν στο παιχνίδι οι: Αντζούρης, Μπλούχος, Λάμπρου και Κολάρντ.

Στο 60’ μπήκαν στο παιχνίδι οι: Δημουλάς, Γκλαβίνης, Ματθαίου, Τσανάκας, Ράπτης.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected