Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To ImathiaSportsNews στην “πρώτη” του Αχιλλέα Νάουσας (photos+vid)

DSCN8332

Με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, ως επί τω πλείστον νεαρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/8) η πρώτη προπόνηση του Αχιλλέα Νάουσας για τη σεζόν 2015-2016.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ομάδας, ακολούθησε το πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Παναγιώτη Καραμεταξά αλλά και του γυμναστή Δημήτρη Κοτζάμπαση, ο οποίος εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ των “κυανολεύκων” μετά την αποχώρηση του από τα τμήματα Υποδομής του ΦΑΣ Νάουσα.

Παρόν βεβαίως και ο ισχυρός άνδρας του Αχιλλέα, Δημήτρης Μπογιατζόγλου ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παίκτες, τόνισε με κάθε έμφαση τη φιλοσοφία της διοίκησης, που τη χαρακτηρίζει η εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά αλλά και στην εξέλιξη τους μέσα από τον σύλλογο. Ζήτησε την απόλυτη στήριξη στον νέο προπονητή αλλά και την πλήρη πειθαρχία, ώστε να μην επαναληφθούν κρούσματα του παρελθόντος.

Ο πρόεδρος της ομάδας, μιλώντας στο ImathiaSportsNews, θέλησε καταρχήν να συγχαρεί τον Μερκούρη Καραλιόπουλο για τη νέα του προσπάθεια μέσω της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου που ίδρυσε στο Καμποχώρι Αλεξάνδρειας, τονίζοντας πως είναι πολύ τυχεροί όσοι εμπιστευθούν τα παιδιά τους σε έναν χαρακτήρα ακέραιο και εντιμότατο όπως είναι ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα. Παράλληλα, ανέφερε το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που θα χαρακτηρίζει το φετινό ρόστερ της ομάδας και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή σεζόν.

DSCN8331

Στην ομιλία τους προς τους παίκτες, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς απευθύνθηκε κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές λέγοντας πως είναι απαραίτητη η δουλειά μέσα από τις προπονήσεις αλλά και η στήριξη και αλληλοεκτίμηση μεταξύ τους ώστε πρώτα να βελτιωθούν οι ίδιο και στη συνέχεια το σύνολο. Ζήτησε από όλους να είναι συνεπείς στις προπονήσεις, ανέλυσε τον τρόπο προπόνησης και ευχήθηκε σε όλους να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και άτυχες στιγμές.

DSCN8335 DSCN8336

Παρόντες στη σημερινή “πρώτη” τα δύο επίσημα αποκτήματα της ομάδας, οι Γρηγόρης Γκέτσος από τον ΦΑΣ Νάουσα και Γιώργος Στογιάννης από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (φωτ) ενώ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομάδας, σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα νέα αποκτήματα. Δικαιολογημένοι απόντες οι Μερκούρης Καραλιόπουλος, οι αφοί Σαμαρά, ο Μπογιατζόγλου, ο στρατευμένος Νίκος Σύγγας και ο Χρήστος Σακελλάρης.

*δείτε αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και τις δηλώσεις του Παναγιώτη Καραμεταξά στην κάμερα του ImathiaSportsNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected