Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Το νέο έμβλημα, οι μεταγραφές και τα διαρκείας!

apollon new

Ημέρα ιδιαίτερης κινητικότητας στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που οργανώνεται σταδιακά σε όλους τους τομείς και παράλληλα ενισχύεται σημαντικά όσον αφορά το ρόστερ του.

Η σημερινή μέρα μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιστορική για τον σύλλογο με τα 60 και πλέον χρόνια ζωής, καθώς άλλαξε το έμβλημα του όπως μπορείτε να δείτε στην κορυφή της ανάρτησης. Την ίδια ώρα πραγματοποίησε δύο μεταγραφές, με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα ενώ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Από τον αθλητικό σωμάτιο «Απόλλων» Αγίου Γεωργίου ανακοινώνονται δύο ακόμα μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που πρόκειται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Πρόκειται για τους Ιωάννη Χατζηγεωργίου, 23 ετών επιθετικός που αγωνίζονταν στην ΕΛΠΙΣ Μονόσπιτών και Νικόλαο Μιχαηλίδη, 32 ετών αμυντικός από αγωνίζονταν στον ΑΤΛΑ Ζεβροχωρίου. Και οι  δυο ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τον Άγιο Γεώργιο.

Ο  Πρόεδρος της ομάδας κύριος Παπαπετρίδης Δημοσθένης δήλωσε τα εξής για τις μεταγραφές «Χαίρομαι που καλωσορίζω στην ομάδα δύο παιδιά που κατάγονται από το χωριό και περιμένω να βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα.»

11853955_572194239587019_1178171157_n

Παράλληλα η ομάδα παρουσίασε το νέο σήμα της ομάδας σαφώς ποιο ποδοσφαιρικό.

Επίσης από την ομάδα παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τα οποία έχουν και το σχόλιο «στηρίζω την ομάδα μου». Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο «ΑΠΟΛΛΩΝ» κύριος Παπαδόπουλος Αθανάσιος δήλωσε τα εξής « Από σήμερα έχει ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο τα οποία αποφασιστικέ να κυμαίνονται στην τιμή των 20 € για να είναι ποιο προσιτά στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει  την ομάδα. Αποφασίσαμε να έχουμε μια τιμή αρκετά χαμηλή σεβόμενοι πλήρως τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάμε όλοι μας.

Τέλος ανακοινώνεται η συνεργασία με την αθλητική εταιρία “Ginova”  που θα ντύνει το αντρικό τμήμα της ομάδας για την επόμενη χρόνια. Ο  Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Παπαρέντης Δημήτριος δήλωσε τα εξής: « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο ένα προπονητικό υλικό υψηλής ποιότητας θέλοντας να τους ευχαριστήσουμε για την επιλογή να αγωνιστούν και  να βοηθήσουν την φετινή χρονιά την ομάδα μας.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected