Football League - Μεταγραφές

Football League – Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ΑΕΛ

2769

Γεμίζει το ρόστερ της ΑΕΛ και μάλιστα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε την απόκτηση τριών παικτών που προέρχονται από τους γειτονικούς Τύρναβο και Οικονόμου, αλλά και τη μεταγραφή του Σάκη Πατινιώτη από την προηγούμενη ομάδα του Αλέξη Κούγια, την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο (φωτ), 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected