Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη – Με πολλά νέα πρόσωπα η σημερινή “πρώτη” (photos)

DSCN9717Μπορεί να άργησε αλλά ξεκίνησε η Κοζάνη με αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να δοκιμάζονται.

Ξεκίνημα λοιπόν και για την ομάδα της Κοζάνης στο γήπεδο του Βατερού αφού το ΔΑΚ, η φυσική έδρα της Κοζάνης δεν είναι ακόμη έτοιμο λόγω της σποράς του γηπέδου.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

Σύμφωνα με τη διοίκηση η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα των ερυθρολεύκων είναι ο 20χρόνος επιθετικός, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης που αγωνιζόταν στους Νέους του Αννόβερου. Ο νεαρός επιθετικός κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης.

Στα μεταγραφικά υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο οι Γιάννης και Ηλίας Τσικόπουλος, ο Ηλίας Δούμας και ο Νίκος Τραυλός.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Νίκος Ματούλας, Κώστας Μαλούτας, Στράτος Καραμπατζάκης, Δημήτρης Ταφαρλής, Σταματόπουλος και Βίδρας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης μεταξύ άλλων μας είπε πως η Κοζάνη φέτος θα είναι ανανεωμένη θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στη Γ΄Εθνική με στόχο την εύκολη παραμονή κι ότι καλύτερο και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου λέγοντας: «Όλοι μαζί μπορούμε. Μη μας αφήσουν πάλι μόνους μας».

περισσότερες φωτογραφίες στο matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected