Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-0 (photos+video)

DSCN8370Το δεύτερο φιλικό του τεστ έδωσε σήμερα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, σε αντίθεση με την ομάδα της Ημαθίας που πραγματοποίησε το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας.

Η ομάδα από την Πέλλα επικράτησε με 2-0 των “πρασίνων”, σε ένα ματς όπου Νίκος Παπανώτας και Κυριάκος Καρασαββίδης είχαν την ευκαιρία για δοκιμές και πειραματισμούς. Εμφανώς πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι, με περισσότερες λύσεις σε όλες τις θέσεις, καλά στοιχεία από πλευράς ΑΕΑ που είναι σαφές πως χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως μεσοεπιθετικά.

Όσον αφορά τους νεοφώτιστους στη Γ Εθνική, αυτό που συμπεραίνει κανείς εκ πρώτης όψεως είναι πως πρόκειται για μια ομάδα με πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις. Παρά το γεγονός πως στο πρώτο μέρος αρκετοί βασικοί έμειναν στον πάγκο, φάνηκε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν, στοιχείο που ικανοποιεί αφάνταστα τον Ημαθιώτη προπονητή. Οι παίκτες έπαιξαν με τη μία, δεν ήταν φλύαροι και προσπάθησαν είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός πως η άμυνα της είναι φτιαγμένη από…μπετόν καθώς αφοί Μισαηλίδη και Παναγιώτης Κίτσας (όλοι Ημαθιώτες!) αποτελούν μια τριπλέτα δύσκολα προσπελάσιμη, ενώ έχουν σαφές πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι.

DSCN8393

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη έδειξαν ικανοποιητικά στοιχεία, δεδομένης της πίεσης από την προετοιμασία αλλά και το γεγονός πως ήταν το πρώτο τεστ και μάλιστα πολύ δυνατό. Τα τέρματα σημειώθηκαν λόγω ατομικών λαθών, καθώς η άμυνα σε γενικές γραμμές πήγε καλά (βασικό μέλημα άλλωστε η αμυντική λειτουργία στο συγκεκριμένο παιχνίδι) αν και επιθετικά δεν φάνηκε με εξαίρεση ένα σουτ του Σαμαρά από καλή θέση. Στο δεύτερο μέρος, παρά την πίεση που δέχτηκε, ο Απόλλων δεν βρήκε δίχτυα τόσο λόγω της καλής ανασταλτικής λειτουργίας όσο και των επεμβάσεων του Γιώργου Μυλωνά (στο πρώτο αγωνίστηκε ο 17χρονος Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος).

Για την ιστορία, τα τέρματα του Απόλλων σημείωσαν οι Πέτρος Σιδηρόπουλος (34′) και Παναγιώτης Κίτσας (42′) ενώ διαιτητικό τρίο της συνάντησης ήταν οι κ.κ. Ατζαμιδάκης, Μίσκος και Τριανταφυλλίδης του Συνδέσμου Πιερίας.

Να σημειώσουμε πως με τον Απόλλων αγωνίστηκαν (και άφησαν καλές εντυπώσεις) οι Δημήτρης Ασλαμπάλογλου και Νίκος Τάσος, που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και Φίλιππο Μελίκης αντίστοιχα

DSCN8372 DSCN8373

Οι συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Ρέις, Λυσίτσας, Μισαηλίδης Μ., Κίτσας, Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος, Πετρίδης, Ασλαμπάλογλου, Σιδέρης, Χατζηστεφάνου. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Δανιηλίδης, Τάσος, Μπρέγκου, Νήρλας, Λαμπριανίδης, Καρυπίδης, Ίβιτς, Παπαδόπουλος Σ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κωνσταντινόπουλος, Νικολόπουλος, Κούκλας Ν., Ιορδανόπουλος, Κούκλας Π., Κούκλας Α., Μπακιρτζής, Σαμαράς, Λίτσι, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Αποστολόπουλος, Αλμπανίδης, Μπακιρτζής, Μυλωνάς, Γρηγοριάδης, Τσιρίδης, Αναστάσης, Καζάκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected